SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'li Futbolcular İddialı

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:54:40
YMS'li Futbolcular İddialı
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da futbolcular yeniden galibiyet serisi yakalamak istiyor. 
 
Nurettin Soykan Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya gelen orta saha oyuncusu Arslan Çakıroğlu ile forvet oyuncusu Emrah Ekmekçi, gazetecilerin sorularını cevapladı. 
 
Orta saha oyuncusu Arslan Çakıroğlu, Balıkesirspor karşılaşmasını kazanarak, yeniden bir seri yakalamak istediklerini belirterek, "Üst üste 3 maçtan galip ayrılmıştık. Bu seriyi 4 maça çıkartmak istiyorduk. Altay'da ligin güçlü ve iddialı takımları arasında yer alıyor. İstediğimiz gibi bir oyun olmadı. Neticede de mağlup olduk. Karşılaşmanın ilk yarısında iyiydik ama ikinci yarıda o direnci gösteremedik. Maçın son dakikalarında da hiç beklemediğimiz bir gol yedik. Skoru çeviremedik ve mağlup olduk. Bundan sonra artık sahamızda oynayacağımız Balıkesirspor maçını düşünüyoruz. Tekrar bir seri yapmaya bakacağız. Altay maçıyla seri son buldu. İnşallah Balıkesirspor maçıyla yeni bir seri başlar" dedi. 
 
Küme düşme korkusu yaşamadıklarını kaydeden tecrübeli futbolcu, "Biz küme düşme gibi bir şeyi düşünmüyoruz. Böyle bir korkumuz yok. Alt sıralara düşme gibi bir sıkıntımız yok. Kendi adımıza kazanabildiğimiz kadar çok maç kazanmak istiyoruz. Takımın sezonu biraz daha üst sıralarda bitirmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı. 
Çakıroğlu, takımda güzel bir ortam olduğunu vurgulayarak, "Ligin devre arasında 9 yeni futbolcu takıma katıldı. Birbirimize olan uyum sürecini aştıktan sonra sahaya iyi bir futbol yansıttık. Mağlup olduğumuz maçlarda bile istekli ve inançlı bir futbol ortaya koyduk. Takım olarak iyi bir bütünlük sağladık. Futbolcular arasında gayet güzel bir uyum var" diye konuştu. 
 
Forvet oyuncusu Emrah Ekmekçi ise, takım bütünlüğünün sağlandığını ifade ederek, şunları aktardı:
 
"Saha içinde ve dışında belirli şeyleri oturtturamadığınız sürece bu takım performansına da yansıyor. Gürses Hocamızın görece gelmesiyle birlikte takımda köklü değişiklikler oldu. Yeni katılan arkadaşlarımızın da çok büyük etkinleri oldu. Takım bütünlüğünün sağlandığını düşünüyorum. Buda doğal olarak skorlara yansıyor. Uzun bir sakatlık süreci geçirdim. Allah'a şükür şuanda çok iyiyim. Kondisyon bakımından biraz sıkıntılarım var. Onun dışında hocamız görev verdiği takdirde elimden geleni yapmaya
çalışacağım"  

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız