SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'liler Begüm Kartal'da..

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:22:50
YMS'liler Begüm Kartal'da..
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da, teknik heyet ve futbolcular, zorlu İnegölspor maçı öncesinde Begüm Kartal Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Yeni Malatyaspor teknik direktörü Özcan Kızıltan'ın, 1970'li yıllarda Malatyaspor'da beraber top koşturduğu takım arkadaşı Hasan Kartal'ın, bir düğünde maganda kurşunuyla ölen kızı Begüm Kartal adına yaptırdığı okula ziyarette, öğrenciler teknik heyet ve futbolculara yakın ilgi gösterdiler.

Ligin 31. haftasında Malatya İnönü Stadı’nda Bursa ekibi İnegölspor’u ağırlayacak olan Yeni Malatyaspor’da, teknik heyet ve futbolcular, moral depolamak amacıyla Begüm Kartal Ortaokulu’nu ziyaret etti. Okulun kapısında öğrencilerin büyük sevgi gösterileriyle karşılanan futbolcular, bol bol imza dağıttı. Öğrencilerin yoğun sevgi gösterisi altında imza vermeye çalışan futbolcular, keyifli vakit geçirdi.

Ziyaretle ilgili gazetecilere açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, “Malatya’ya ilk geldiğim gün, bu okulu yaptıran eski takım arkadaşım Hasan Kartal ile bir araya gelmiştim. Böyle bir okulu yaptırıp, Malatya ve insanlığa hediye etmesi beni çok duygulandırdı ve mutlu etti. Bu inanılmaz bir hizmet. O nedenle Hasan Kartal arkadaşıma ne söylense azdır” dedi.

Geleceğin önemli insanlarıyla birlikte vakit geçirmenin kendileri için mutluluk verici olduğunu ifade eden Kızıltan, “Futbolcularımızla birlikte okulu ziyaret etmenin çok iyi bir organizasyon olacağını düşündüm. Çocuklarla birlikte keyifli vakit geçirdik. Çocukların enerjisi ve dualarına ihtiyacımız var. Onlar bizim küçük taraftarlarımız” ifadesini kullandı.

Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu Halil Çelik ise, “İnegölspor maçı öncesi öğrencilerle bir araya gelmek değişik bir şey oldu. Öğrencilerle tanıştık ve kaynaştık. Bizi desteklediklerini ve arkamızda durduklarını görmek ayrı bir motive oldu. Keyifli bir gün oldu. Hepsine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Çelik, İnegölspor’u yenerek, play off’u garantilemek istediklerini kaydederek, şunları anlattı: 

“Biz bütün maçlarımızı kazanmak için çıkıyoruz. İnegölspor maçını da kazanmak istiyoruz. Ligin ilk yarısında rakibimize mağlup olmuştuk. Bu maç rövanş niteliği taşıyor. Bu maçı kazanıp, yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz.”

Kaleci Vedat Kapurtu da, küçük taraftarların kendilerine artı bir motive kattıklarına değinerek, “Öğrencilerle bir araya gelince çocukluğumuza döndük. Genç arkadaşlarımızla birlikte vakit geçirdiğimiz için çok mutlu olduk. İnegölspor maçı öncesi bize iyi bir moral oldu” dedi.

Orta saha oyuncusu Yılmaz Özeren ise, İnegölspor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını ifade ederek, şunları kaydetti: 

“Öğrencileri sevindirdiğimiz için çok mutlu olduk. O anlamda güzel bir organizasyon oldu diye düşünüyorum. İnegölspor maçı öncesi de artı bir moral oldu. Zaten Özcan hocamızla birlikte iyi bir çıkış yakaladık. İnegölspor ile ligin ilk yarısında oynadığımız karşılaşmayı son dakikada yediğimiz golle kaybetmiştik. Bunu bilerek rövanş maçına çıkacağız. İnşallah kazanıp, play off’u garantilemek istiyoruz.”

Forvet oyuncusu Emrah Ekmekçi de, İnegölspor’dan rövanşı almak istediklerini belirterek, “İnegölspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Rakibimizle oynadığımız ilk maçı son dakikada yediğimiz golle kaybetmiştik. Rövanşı almak istiyoruz. O nedenle de bu maça çok iyi hazırlanıyoruz” şeklinde konuştu.

Begüm Kartal Ortaokulu Müdürü Ahmet Çelik ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yeni Malatyaspor teknik heyeti ve futbolcularına, öğrencilerle bir araya gelerek, onların isteklerini yerine getirdikleri için teşekkür etti.

Ziyarette ayrıca teknik direktör Özcan Kızıltan, Begüm Kartal Ortaokulu Müdürü Ahmet Çelik’e takımın imzaladığı top ve formayı takdim etti.

Ziyarete, kızı adına okul yaptıran işadamı eski futbolcu Hasan Kartal da katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız