SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin 10 Kişiyle Zaferi: 1-2

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:30:03
YMS'nin 10 Kişiyle Zaferi: 1-2
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatyaspor, deplasmanda Çanakkale Dardanelspor ile karşılaştı.

STAD : Biga İlyas Bayram

HAKEMLER : İlkay Aydın, Samet Çiçek, Alper Gürsoy

ÇANAKKALE DARDANELSPOR : Erdi Yokuşlu, Onur Koçak, Umut Doğru, Yavuz Özsevim, Murat Akçay (Dk.81 Hüseyin), Erhan Karayer (Dk.80 Yasin), Kubilay Sönmez, Safa Serbest, Hakan Barış, İlker Sayan, İlhan Faruk Güler (Dk.73 Uğur)

YENİ MALATYASPOR : Erşen Çilingir, Koray Şanlı, Gökhan Sinanoğlu, Ramazan Kahya, Fahri Tatan (Dk.69 Coşkun), Mustafa Şen (Dk.46 Mikail), Halil Zeybek, Serkan Göksu, Ercan Ünal, Muharrem Ozan Cengiz, Özcan Dağ (Dk.56 Mehmet)

GOLLER: Hakan (dk. 13) (Dardanelspor), Mehmet (dk. 73), Muharrem Ozan (dk. 80) (Yeni Malatyaspor)

KIRMIZI KART: Ramazan (dk. 35) (Yeni Malatyaspor)

SARI KARTLAR: Muharrem, Fahri (Dardanelspor), Gökhan, Özcan, Muharrem, Serkan (Yeni Malatyaspor)

13 dakikada; Yeni Malatyaspor, Çanakkale Dardanelspor'dan Hakan Barış'ın golüyle 1-0 yenik duruma düştü.

35. dakikada; Ramazan Kahya, rakibine sert müdahale ettiği gerekçesi ile kırmızı kart görünce Yeni Malatyaspor 10 kişi ile mücadele etmeye başladı. 

44. dakikada; Halil Zeybek topu rakip ceza alanına kadar getirdi, sert vuruşunda top üsten auta çıktı. 

İlk yarı için 2 dakikalık uzatma verildi. 

İKİNCİ YARI

52. dakikada; Yeni Malatyaspor'dan Halil Zeybek topu ikinci yarıda oyuna giren Mikail'e gönderdi. Mikail'in şutunda top rakip oyuncu Umut'ta kaldı. 

56. dakikada : Çanakkale Dardanelspor'dan İlker'in kullandığı köşe vuruşunda topu Yeni Malatyaspor defansı uzaklaştırdı. 

58. dakikada; Yeni Malatyaspor'dan Mehmet Türkmehmet'in kullandığı serbest vuruşunda top rakip oyuncu Erdi'de kaldı.

64. dakikada; Çanakkale Dardanelspor'dan Kubilay'ın sert şutunda, top kaleci Erşen'de kaldı.

71. dakikada; Köşe vuruşundan gelen topa Ozan Cengiz kafayla vurdu; Çanakkale Dardanelspor defansı topu kale çizgisinden çıkardı. 

73. dakikada; Mehmet Türkmehmet'in kullandığı köşe vuruşunda, topu tokatlayarak çıkarmak isteyen Çanakkale Dardanelspor kalecisi Erdi, topu kontrol edemedi ve golü yedi: 1-1

80. dakikada; Mikail'in gönderdiği topu karşılayan Ozan Cengiz, sert vuruşunda topu filelere gönderdi. 1-2

Hakem oynanmamış süre olarak 4 dakikayı işaret etti.

Sonraki dakikalarda skor değişmedi ve karşılama Yeni Malatya Spor'un 2-1 galibiyeti ile tamamlandı. 

HABER-FOTO: Yeni Malatya Gazetesi- İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız