SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin 15 Golüne İmza Attı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:38:14
YMS'nin 15 Golüne İmza Attı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Malatyaspor'un en büyük kozu forvetin deneyimli ismi Aydın Çetin oldu.

Ligin bitimine 3 hafta kala 1 puan farkla grubun zirvesinde yer alan Yeni Malatyaspor, kalan 3 maçında da istediği sonuçları alıp, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor. 

Son haftalara girilirken şampiyonluk yarışı kızışırken, futbolcular sahadaki mücadelelerinin yanı sıra psikolojik olarak da savaş veriyor. Pendikspor ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı içerisine giren Yeni Malatyaspor'un tecrübeli forvet oyuncusu Aydın Çetin, hem attığı golle hem de futbolcu arkadaşlarına verdiği destekle şampiyonluğa giden yoldaki bütün dikenleri ortadan kaldırıyor. 

-15 gol attı-

Ligde şuana kadar 15 gol atan tecrübeli futbolcu, saha içerisinde kendisine verilen görevi sonuna kadar yapmaya çalışıyor. Terinin son damlasına kadar mücadele eden golcü futbolcu, 15 golle takımı zirvede tutuyor. 

Ligin 33. haftasında 33. haftasında İstanbul deplasmanında Centone Karagümrük karşısında kritik bir penaltı vuruşuyla takımına 3 puanı kazandıran tecrübeli futbolcu, Körfez İskenderun Spor maçında tecrübesini konuşturdu. Karşılaşmanın 62. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren Aydın Çetin, rakibin 82. dakikada bulduğu gol sonrası hemen arkadaşlarını toparladı ve 84. dakikada takımına kritik 3 puanı getiren golü kaydetti. 

-Bayrampaşa maçında en büyük koz olacak-

Ligin bitimine 3 hafta kala Yeni Malatyaspor'da her oyuncu terinin son damlasına kadar mücadele etmek için şans bekliyor. 

İlk 11'de sahada yer alan, yedek kulübesinde oturan ve tribünden maçı takip eden bütün futbolcular şampiyonluk hedefi kapsamında kenetlenmiş durumda. 

Şampiyonluk yarışında İstanbul ekibi Pendikspor'un 1 puan önünde zirvede yer alan sarı kırmızılılar, Bayrampaşa ile sahasında önemli bir karşılaşma oynayacak. Zorlu karşılaşmada teknik direktör Feyyaz Uçar'ın en büyük kozu tecrübesiyle takıma büyük katkı sağlayan Aydın Çetin olacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız