SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Anlaştığı İsim Var mı?

0
Güncellendi - 2016-06-16 01:47:59
YMS'nin Anlaştığı İsim Var mı?
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da transfer görüşmeleri hızlandı. Teknik Direktör Bayram Bektaş ile bir araya gelen yönetim, hazırlanan liste doğrultusunda transfere hız verdi.

Sarı kırmızılılar, teknik direktör sorununun çözüme kavuşmasının ardından transfer çalışmalarına yoğunlaştı. Teknik direktör Bayram Bektaş’tan (fotoğrafta) transferle ilgili raporunu alan yönetim, daha önceden izlemeye aldığı futbolcularla ilgili de genç teknik adamla istişarede bulundu.

‘Şampiyonluk’ hedefi doğrultusunda yeni sezona başlayacak olan Yeni Malatyaspor’da, yönetim takımı hedefine taşıyacak bir kadro oluşturmayı planlıyor. Takımın hedefine göre bir liste oluşturan ve hazırladığı raporu yönetime sunan teknik direktör Bayram Bektaş’ın ilk etap kamp çalışmalarına kadar transferde mesafe kat edilmesini istediği öğrenildi.

Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Sportif Direktör Ali Ravcı ve Teknik Direktör Bayram Bektaş  İstanbul’da bir araya gelerek, transfer çalışmalarını masaya yatırmış ve detaylı bir görüşme yapmıştı.

Bu görüşmenin ardından düğmeye basan yönetim, öncelikli olarak iç transfer çalışmalarını kısa sürede tamamlamak için görüşmelerini hızlandırdı. Bir hafta içerisinde iç transferi tamamlamak isteyen yönetim, dış transferde ise listesinde yer alan isimlerle ilgili çalışmalara başladı.

Yönetimin dış transferde bazı isimlerle prensipte anlaştığı iddia edilirken, bu transferlerin önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklanacağı öğrenildi.

İlk etap kamp çalışmalarına 7 Temmuz’da Bolu Termal’de başlayacak olan sarı kırmızılılarda iç transferin ise birkaç gün içerisinde netleşmesi bekleniyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • yavuzca (7 yıl önce)
    1461den yasin ve abdulkadir alınmalı
    0
    0
    Yanıtla