SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"YMS'nin Asıl Yeri Süper Lig"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:26:32
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’da teknik direktörlük görevine getirilen Yücel İldiz Malatya’da yeniden görev yapacak olmanın heyecan verici olduğu kaydetti. 

Sarı-kırmızılı takımla anlaşır anlaşmaz duygularını İHA muhabiriyle paylaşan İldiz, Yeni Malatyaspor’un PTT 1.Lig’e çıkmasının hem Malatya için, hem de Türkiye için önemli bir olay olduğunu belirterek, ayakları yere sağlam basan bir kulüp yapısıyla başarıya koşmak istediklerini söyledi. Malatya’yı tercih etmesindeki en önemli nedenin şehirdeki heyecan olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, “Yıllar son yeniden Malatya’da olmak müthiş bir olay. Malatya bildiğimiz sevdiğimiz, dostluklarımızın olduğu bir şehir. Malatyalıların heyecanını buradan hissedebiliyorum. Bu potansiyel var Malatya’da. Tabi hep birlikte omuz omuza bu takım için bir şeyler yapacağız. Ayakları yere sağlam basan bir kulüp yapısıyla inşallah yolumuza devam edeceğiz” dedi.

“MALATYA YILLARCA ALT LİGLERDE YIPRANDI”

İldiz, 2000 yılında Malatya’nın güzel bir şampiyonluk elde ettiğini hatırlatarak, o başarının birlik beraberlikle elde edildiğinin altını çizdi. Malatya’nın istemesi halinde o özlenen yere yeniden ulaşabileceğini belirten Yücel İldiz, “2000 yılında güzel bir başarı elde ettik. Bunu birlik beraberlikle başardık. Tabi bu kolay bir değil. Malatya yıllarca alt liglerde yıprandı. Uzan yıllardan sonra tekrar üst lige çıktı. Her zaman söylüyorum Malatyaspor’un asıl yeri Süper Lig’dir. Bu nedenle inşallah bu sezon bunun ön çalışmalarını yapacağız. Bunu yapmamız gerekiyor. Malatya bu tabloyu yakaladı, yine yakalayabilir. Gerçi bazı şeyleri konuşmak için henüz erken ama biz işimizi en iyi şekilde yaparsak gerisi kendiliğinden gelir” ifadelerini kullandı.

“MEVCUT KADRODA BU LİGDE OYNAYABİLECEK OYUNCU VAR”

Mevcut kadronun ne kadarının korunacağı ve transferde izlenecek yol haritasıyla ilgili soruyu da cevaplayan Yeni Malatyaspor’un çiçeği burnunda teknik adamı Yücel İldiz, şampiyonlukta emeği geçen oyunculara vefasızlık etmeyeceklerini, kadroyu çok fazla bozmadan yabancı transferinde isabetli şekilde bir yol izlemek istediklerini belirtti. İldiz, “Tabi bu takımın şampiyonluğunda emeği geçmiş oyunculara çok fazla vefasızlık etmeden ama duygusal da düşünmeden yolumuza bakmalıyız. Bakıldığında mevcut kadroda kalite oyuncuların olduğu görülmekte. Bu kadro içerisinde bu ligde oynayacak arkadaşımız var. Buna göre hareke etme düşüncesindeyiz. Yalnız yabancı transferini iyi yapmalıyız. Biliyorsunuz yabancı uygulaması PTT Lig’inde farklı bir boyuta ulaştı. Şimdi 5 oyuncunuzu sahada kullanabiliyorsunuz. Toplamda 10 yabancı oyuncuyu kadroda barındırabiliyorsunuz. Biz de buna göre bir yabancı transferi politikası izlemeliyiz. Yabancı transferinde isabet sağlamalıyız. Yabancı transferinde hata yapmazsak bu ligde iddialı bir Malatyaspor ortaya çıkarabilir. Bunun için şimdiden çalışmalara başladık. İnşallah ilk etap kampına kadar transferde belli bir aşamayı kat etmiş olacağız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız