SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Bu Kadrosu Yeterli mi?

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:56:58
YMS'nin Bu Kadrosu Yeterli mi?
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Bolu Termal'de ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, hazırlık maçlarında alınan mağlubiyetler, 'bu kadro PTT 1. Lig için yeterli mi?' sorusunun gündeme gelmesine neden oldu. 

Birinci etap kamp çalışmalarında güç depolayan sarı kırmızılılar, ikinci etap kamp çalışmalarında oyun sistemi üzerinde durarak, hazırlık maçları oynuyor. Yabancı oyuncular ile yerli oyuncular arasındaki uyum sorununu kısa sürede ortadan kaldırmak isteyen teknik heyet, özellikle hazırlık karşılaşmalarında bütün oyunculara şans veriyor. 

PTT 1. Ligin yeni ekibi Yeni Malatyaspor, yeni sezon hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor. Güçlü ekiplerin yer aldığı PTT 1. Lig için güçlü bir kadro kuran sarı kırmızılılar, sezon başlangıcına kadar hazır hale gelmek istiyor. 

-Hazırlık maçlarında alınan sonuçlar herkesi tedirgin ediyor-

Yeni Malatyaspor'da ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında teknik direktör Yücel İldiz özellikle oyun sistemi üzerinde duruyor. 

Ligin başlangıcına kadar takımı hazır hale getirip, daha ilk haftalardan korkulu rüyalar görmek isteyemeyen tecrübeli teknik adam, hazırlık maçlarında herkese şans vererek, oyuncuların performanslarını yakından görüyor. 

Bolu Termal'de devam eden kamp çalışmalarında şuana kadar iki hazırlık karşılaşması oynayan sarı kırmızılılar, Karşıyaka'ya 3-1, Şanlıurfaspor'a da 1-0 yenildi. Her ne kadar hazırlık maçlarının ölçü alınmaması gerektiği ifade edilse de, oynanan hazırlık karşılaşmalarında alınan mağlubiyetle herkesi tedirgin etmeye başladı. 

Yabancı oyuncu transferinde sadece Sunday Mba'nın camia tarafından tanınması ve diğer yabancı oyuncular hakkında tam bilgi sahibi olunmaması, 'bu kadro PTT 1. Lig için yeterli mi?' sorusunun gündeme gelmesine neden oldu. 

-Transfer konusu gündeme gelebilir-

Yeni Malatyaspor'da transfer çalışmalarında şuanda herhangi bir hareketlilik olmadığını ifade edildi. 

Kadrosunda şuanda 25 oyuncu bulunan sarı kırmızılılarda, kulüp başkanı Adil Gevrek ve sportif direktör Ali Ravcı, şuan için transfere ara verildiğini ancak bunun transferin noktalandığını anlamına gelmediğini ifade ettiler.

Bolu kampında oynanan iki hazırlık karşılaşmasında alınan mağlubiyetlerle birlikte, takıma takviyenin olması gerektiği yönünde görüşlerin olması, transfer konusunun bir kez daha gündeme getirmeye başladı. 

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, geçtiğimiz günlerde Bolu kampında yaptığı açıklamada, ihtiyaç olması halinde transfer yapabileceklerini ifade etmişti. 

Takımın teknik patronu Yücel İldiz'in kampla ilgili vereceği rapor doğrultusunda, takıma bir kaç transferin daha yapılabileceği öğrenilirken, ilerleyen süreçte oynanacak olan hazırlık karşılaşmaları sonrası transfer yapılıp, yapılmayacağının netlik kazanacağı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız