SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"YMS'nin Çıkacağını Umuyorum"

A- A+ PAYLAŞ
 
Bank Asya 1. Lig takımlarından Akhisar Belediye ve Gençlik Spor'da  forma giyen Malatyalı genç kaleci Emrah Tuncel, takımın yeni bir kadro oluşturduğunu, kamp dönemi iyi geçirerek, lige iyi başlamak istediklerini söyledi. 
 
Genç kaleci, Aksihar Belediye ve Gençlik Spor'a transferiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Hamza Hamzaoğlu hocamızın yardımcısı Metin Mert hocamız Malatyaspor'dan bu yana beni tanıyordu. Geçmişte de kendisiyle çalışmıştık ve beni aradı. Benimle çalışmak istediklerini söylediler bende hiç düşünmeden kabul ettim" dedi. 
 
Takımın yeni bir kadro kurduğunu kaydeden Tuncel, "Yeni bir kadro kurma çabası içindeler. Yeni arkadaşlarımız takıma katıldı. Bu süreçte yaptığımız çalışmalar gayet iyi geçiyor. Uyum sorunu olacaktır ama bu sorunu kamp döneminde atlatacağımıza inanıyorum. Liglerin ertelenmesinin de uyum sürecin atlatmamız açısından çok iyi olduğunu düşünüyorum. İnşallah sezona da iyi başlarız. Ve hedeflediğimiz yere ulaşırız" diye konuştu. 
 
Tuncel, hedefsiz takımın olmayacağını belirterek, "Tabi ki her takımın olduğu gibi bizimde hedeflerimiz var. Bir şekilde başarılı olmak istiyoruz. Onu da başarabilecek güçteyiz. Şuan liglerin nasıl olacağı belli değil. Şuan karamsar bir ortam var ama Bank Asya 1. ligin her zaman olduğu gibi zorlu geçeceğine inanıyorum" şeklinde konuştu. 
 
Hedeflerini sürekli yüksek tuttuğunu ifade eden genç kaleci, "Hedeflerimizi her zaman yükseltmemiz gerekiyor. 2. ligde de forma giydim. Bu benim için bir tecrübe oldu. Daha 24 yaşındayım. Süper ligde forma giymek istiyorum. İnşallah iyi sezonlar geçirip, ilerde Süper ligde forma giymek istiyorum" ifadelerini kullandı. 
 
Tuncel, iyi bir ekip olduklarını belirterek, "Kalede Oğuz ağabeyimizin olması bizim için ayrı bir itici kuvvet. Öyle büyük bir tecrübeden öğrenecek çok şey var. Kaleciler arasında da tatlı bir rekabet olacak. Artık kim oynarsa oynasın birbirimizi destekleyeceğiz. Elazığspor ile forma giydik. Ben ikinci yarıda görev aldım. maç 1-1 berabere bitti. Golü de penaltıdan yedik. 3 tane penaltı oldu, iki penaltıyı kurtardım. İyi bir maç çıkardım. Bu benim için iyi bir başlangıç oldu. İnşallah bu şekilde de devam
ederim" dedi. 
 
Yeni Malatya Spor ile ilgili de bir değerlendirmede bulunan genç kaleci, "Malatya şehir olarak en kötü Bank Asya 1. Ligi hak ediyor. İnsanlar ve şehir bunu çok hak ediyor. İki seneden beri iyi bir yapılanma içerisindeler. İyi bir ekip olduklarını da geçen sezon gösterdiler. İnşallah bu sezon Bank Asya 1. Lige çıkacaklarını ümit ediyorum" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız