SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Desteği Demirören'e

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:22:29
YMS'nin Desteği Demirören'e
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 25 Haziran'da yapacağı, çoğunluk sağlanamadığı takdirde 26 Haziran'da, burada da çoğunluk sağlanamazsa çoğunluk aranmaksızın 3 Temmuz'da yapılacak olan seçimli olağan genel kurulu öncesinde, mevcut başkan Yıldırım Demirerön, aralarında Yeni Malatyaspor'un da bulunduğu çok sayıda kulübün desteğini arkasına aldı.

Milliyet Gazetesi'nde, Demirören'e destekle ilgili yeralan haberin bir bölümü şöyle:

"Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, kulüplerin rüzgarını arkasına aldı. Spor Toto Süper Lig ve aralarında Yeni Malatyaspor'un da yeraldığı PTT 1. Lig kulüplerinin büyük çoğunluğu, Yıldırım Demirören'in yanında olduğunu deklare etti.

PTT 1. LİG'DEN DESTEK

TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in, PTT 1. Lig temsilcileriyle yaptığı toplantıda da çoğunluğun desteğini aldığı belirtildi. 18 kulübün 13'ü Yıldırım Demirören ile devam derken, 5 kulüp görüş bildirmemeyi tercih etti. 1. Lig temsilcileri Federasyon seçimlerinde 'çok önemli bir gelişme' olarak kabul edilen aşağıdaki açıklamayı yayınladı:

Aşağıda ismi yazılı PTT 1. Lig Kulüplerinin Başkanları olarak, Sayın Yıldırım Demirören'i desteklediğimizi deklare ederiz.

Adana Demirspor

Elazığspor

Yeni Malatyaspor

Giresunspor

Boluspor

Karşıyaka

Göztepe

Altınordu

Albimo Alanyaspor

Şanlıurfaspor

Samsunspor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor

Balıkesirspor

KULÜPLER BİRLİĞİ "DEMİRÖREN" DEDİ

Kulüpler Birliği Vakfı'nın İstanbul'da yaptığı olağanüstü toplantıdan Yıldırım Demirören'e destek mesajı çıktı. Vakıf Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın çağrısıyla Haliç Kongre Merkezi'nde tek maddelik gündem ile toplanan Kulüpler Birliği'nde 15 kulüp Demirören'e destek verirken, Kasımpaşa, Trabzonspor ve Gençlerbirliği çekimser kaldı.

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, İstanbul Başakşehir, Bursaspor, Torku Konyaspor, Gaziantepspor, Eskişehirspor, Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizespor, Sivasspor, Mersin İdman Yurdu, Kayserispor, Osmanlıspor ve Antalyaspor temsilcilerinin, Yıldırım Demirören'in adaylığına onay verdiğini belirten Gökseş Gümüşdağ, "Diğer kulüplerimizin düşüncelerine de saygı duyuyoruz" ifadelerini kullandı."

ARŞİV FOTO: TFF Başkanı Yıldırım Demirören, 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyon olarak PTT 1. Lige yükselen Yeni Malatyaspor'a kupasını vermek üzere 19 Mayıs'ta Malatya'ya gelmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız