SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin 2. Etap Kampı Sürüyor

0
Güncellendi - 2018-07-16 02:16:22
YMS'nin 2. Etap Kampı Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, sezon hazırlıkları kapsamında ikinci etap kamp çalışmalarını Düzce’deki Topuk Yaylası’nda gerçekleştiriyor.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Düzce Topuk Yaylası’nda Cumartesi günü toplanan Yeni Malatyaspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı kırmızılılar, 28 Temmuz’a kadar sürdüreceği kamp çalışması kapsamında teknik-taktik çalışarak, oyun sistemi üzerinde duracak.

Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonu hazırlıklarının ilk etabını Bolu Termal'de gerçekleştirmişti. Bolu Termal'deki birinci etap kamp çalışmaları çerçevesinde güç ve kondisyon depolayan sarı kırmızılılar, 2 hazırlık karşılaşması oynarken, her iki karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı. Malatya ekibi, ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında Düzce’deki Topuk Yaylası’nda toplandı. 28 Temmuz’a kadar Topuk Yaylası’nda çalışacak olan sarı kırmızılılar, 3 ya da 4 hazırlık karşılaşması oynayacak.

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, “İlk etap kamp çalışmalarımız güç ve kondisyona yönelikti. İkinci etap çalışmalarımız 28 Temmuz'a kadar sürecek. Topuk Yaylası’ndaki kampta teknik ve taktik ağırlıklı çalışma yapıyoruz. Hazırlıklarımız kapsamında ilk etapta olduğu gibi ikinci etapta da hazırlık karşılaşmaları oynayacağız. Kamp sürecini iyi geçirip, sezona da iyi başlamak istiyoruz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Bülent yavuz (5 yıl önce)
    15 Temmuz darbesi ile ilgili neden bir açıklama yapılmadı tüm takımlar bunu protesto ederken Malatya yönetimi neden sessiz.
    0
    0
    Yanıtla