SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Forvetleri İddialı

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:12:28
YMS'nin Forvetleri İddialı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un forvetleri Coşkun Yılmaz ile Eren Görür, yeni sezon için iddialı konuştu. 

Yeni Malatyaspor'un tecrübeli golcüsü Coşkun Yılmaz, yeni sezon hazırlıklarının Malatya'da sürdüğünü hatırlatarak, "Hazırlıklarımız iyi gidiyor. Yeni hoca, yeni arkadaşlar. Takım olarak iyi çalışıyoruz. İkinci etap kamp çalışmalarına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. İkinci etap kamp çalışmaları daha çok hazırlık maçlarıyla geçecek. Yeni gelen arkadaşlarımızla kısa sürede uyum sağlayıp, işleri rayına oturtmak istiyoruz. Uyum sorununu kısa sürede halledersek, bu bizim için avantaj olacak" dedi.

"İYİ BİR EKİBİZ"

Tecrübeli futbolcu, bu sezonun Yeni Malatyaspor ve Malatya futbolu adına daha iyi olacağını ifade ederek, "Yeni bir hocayla sezona başlıyoruz. Geçtiğimiz sezon 3 hocayla çalıştık ve sıkıntı yaşadık. Çünkü her gelen hoca bir şeyleri düzeltmeye çalıştı. Genel anlamda sıkıntılı bir sezon yaşadık. Hiçbirimiz adına mutlu ve iyi bir sezon geçmedi. Geçtiğimiz sezon yaşananlardan ders çıkartacağız. Yeni gelen arkadaşlarımıza da, Malatya'nın beklentisini ve yapısını anlatıyoruz. Bu sene daha iyi olacak diye ümit ediyoruz" diye konuştu.

İyi bir ekip olduklarını dile getiren Coşkun, "Bir üst ligden birçok oyuncu arkadaşımız kadroya dahil edildi. Transfer edilen arkadaşlarımızın hepsini hocamız yakından tanıyor. Bu da bizim için bir avantaj. Geçen sezondan kalanlar ve yeni gelen arkadaşlarımızla güzel bir uyum sağlayacağız" şeklinde konuştu.

"HER MEVKİDE ALTERNATİFLER VAR"

Yılmaz, takımda güzel bir rekabet ortamının olduğuna da dikkat çekerek, her mevkide alternatiflerin olduğunu belirtti.

Kaliteli bir takım olduklarını vurgulayan tecrübeli futbolcu, "Takımda çok güzel bir rekabet ortamı var. Bu bütün oyuncuların performanslarını olumlu yönde etkileyecektir. Futbolcuların performanslarının artması da, Yeni Malatyaspor'a yarayacak. İnşallah bu sene güzel şeyler olacak" ifadelerini kullandı.

EREN GÖRÜR: "YENİ BİR OLUŞUM İÇERİSİNDEYİZ"

Yeni Malatyaspor'un genç forvet oyuncusu Eren Görür ise takımın yeni bir oluşum içerisinde olduğunu ifade etti.

Eren, bu sezon şampiyonluk ipini göğüslemek istediklerini belirterek, "Gerçekten zorlu bir süreç oldu. Geçen seneden 7 kişi takımda kaldı. Yeni bir oluşum içerisindeyiz. Yeni gelen arkadaşlarımız var. Yeni bir hoca ve yeni bir yönetim ile bu sezona başlayacağız. İnşallah her şeye sıfırdan başlayıp, iyi bir şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz. Ben bu sezon şampiyonluğu göğüsleyeceğimize inanıyorum" dedi.

"FORVET OYNAMAK İSTİYORUM"

Yeni sezonda forvet mevkiinde forma giymek istediğini dile getiren genç golcü, "Geçen sezon birçok maçta sağ açık oynadım. Ama benim gerçek mevkim forvet. Forvet oynamak istiyorum. Kendimi en rahat hissettiğim yer, bildiğim, sevdiğim mevki forvet. Yeni hocamız ve yeni arkadaşlarımız geldi. Takıma yeni gelecek forvet arkadaşlarımız da olabilir. Ben de bu sistemin içerisinde forvet oynamak istiyorum. Bunun için de elimden geleni yapıyorum. İdmanlarda en iyi şekilde çalışıyorum. İnşallah bu sene forvet oynarım diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"BU LİGDE MÜCADELE ETMEYENE EKMEK YOK"

Eren, Spor Toto 2. Lig'in mücadele gerektiren bir lig olduğunu kaydederek, "Bu ligde mücadele etmeyene ekmek yok" dedi.

Grupta hiçbir takımı küçük görmediklerini ifade eden genç forvet oyuncusu, "2. lig mücadele isteyen bir lig. Geçen sezonki maçlarımıza da bakarsak, Gümüşhanespor takımına verdiğimiz puanlar ortada. 'Seviyesi düşük' diye nitelendirdiğiniz takımlar gelip sizden puan ya da puanlar alabiliyor. Gruptaki takımların seviyeleri insanları aldatmasın. Kırmızı gruba göre daha düşük bir grup ama genç ve koşan takımlar bazen sizin dengenizi bozabiliyor. Biz kendimize bakacağız. Yeni bir takımız. Gelecek arkadaşlarımız da olacaktır. Tam bir takım olup, lige iyi başlamak ve şampiyon olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız