SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Galibiyetini Kutladılar

0
Güncellendi - 2016-09-18 20:59:46
YMS'nin Galibiyetini Kutladılar
A- A+ PAYLAŞ

  • Vali Mustafa Toprak ile AKP'li Öznur Çalık, Yeni Malatyaspor'un galibiyetini kutladılar

TFF 1. Lig’de dördüncü hafta sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u yenerek, hem seriyi sürdürdü hem de liderliğini devam ettirdi.

Ligde 4 maçta 10 puan toplayarak, haftayı birinci sırada tamamlayan Yeni Malatyaspor’da büyük bir sevinç yaşanırken, teknik heyet ve futbolculara elde edilen galibiyetten dolayı tebrik mesajları yağdı.

Malatya Valisi Mustafa Toprak, elde edilen galibiyet sonrası, “Yeni futbol sezonunda gösterdiği başarıdan dolayı Malatyaspor'u, futbolcuları, teknik heyeti, yönetimi ve camiayı kutluyor başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, sosyal medya hesabından, “Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek liderlik koltuğunu koruyan Yeni Malatyasporumuzu tebrik ediyorum” mesajını yayınladı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Torje1905 (7 yıl önce)
    kuru kutlamayla basari gelmz öznur hanim az ugrasin sponsor bulun takima yoksa sen tbrk etsen nolur etmessn nolur basariya bu sekilde ortak olun görsel de biseyler yazarak cizerek olmz bu isler
    0
    0
    Yanıtla
  • ali basri tezel (7 yıl önce)
    Sayın Vekillerimizin reklam bulmaktan önce takımın haklarını araması lazım. federasyon ince ince görüyor, hakemler güdümlülerden geliyor. özellikle izmir bölgesi hakemleri bizim için tamamen kendi illerinin takımları için çalışıyor. Geçen sene yaşananlar ortada. Giresunla mücade ediyoruz play off için o bölgeden hakem veriliyor. Bu sene bunlara dikkat etmek lazım ve lobi çalışması yürütülmeli. Bakanımız federasyon başkanı ile görüşüp böyle yarış halinde olan illerin takımlarının bölgesinden hakemlerin verilmemesini istemeli. İzmirli hakem bu göztepeleri için uğraştı. Takdir hakları hep antep belediye lehine. Sarı kartları bize hemen çıkarken anteplileri ya görmedi, faul çalsa kart vermedi. Bu kartlar sonra ceza oluyor. Siyasilerimiz lobiye başlasın, başka beklentiye girmiyorum.Çalıkların Samsuna reklamlarını biliyoruz. Artık bu konuda beklentim yok. 2 senedir bir çalışma yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (7 yıl önce)
    Sayın vekilim Y.Malatyaspor a reklam bulun.Maddi olarak takım iyi değil.Para lazım.
    0
    0
    Yanıtla