SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Genç Oyuncuları Kiraya Veriliyor

0
Güncellendi - 2016-08-15 22:12:23
YMS'nin Genç Oyuncuları Kiraya Veriliyor
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de 2016-2017 sezonu öncesi 25 kişilik sezon kadrosunu yavaş yavaş oluşturan Yeni Malatyaspor kadrosundaki genç isimleri kiralama kararı aldı.

Orta saha oyuncusu Ferhat Canlı, forvet Burak Kavlak ve kaleci Cihat’ı Dersimspor’a gönderen sarı-kırmızılı kulüp, bu oyuncuların sözleşmelerini 2020’ye kadar uzatarak, daha uzun süre kulüp bünyesinde tutacağının sinyalini verdi.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında 3. Lig ekibi Sandıklıspor’a kiralanan Burak ve Ferhat bu kez Dersimspor’da buluştu. Malatyalı teknik adam Hayati Palancı tarafından çok istenen iki genç yıldız adayı, Dersimspor’da hem kendilerinin hem de takımlarının başarısı için mücadele edecek.

3. Lig’de yer alan ve şampiyonluk hedefleyen doğu temsilcisinde Burkay Ahmet Yazıcı ile forma giyecek Malatyalı oyuncu sayısı 4’e çıkarken, tüm bu oyuncuların Yeni Malatyaspor altyapısından yetişmesi ise dikkat çekiyor.

Burak, Ferhat ve Cihat’ı Dersim’e kiralayan Yeni Malatyaspor, forvet Eray Baba’yı ise Van Büyükşehir Belediyespor’a kiralamaya hazırlanıyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız