SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Gerede Kampı Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:38:49
YMS'nin Gerede Kampı Başladı
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da birinci etap kamp çalışmaları başladı. 

Sarı kırmızılı takım, 2015-2016 sezonunun hazırlıklarına start verdi. Bolu Gerede'de, teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde toplanan takım, ilk antrenmanını yaptı. 

PTT 1. Ligin iddialı takımları arasında yer almaya hazırlanan Yeni Malatyaspor, sezon hazırlıkları kapsamında ilk etap kamp çalışmasını yapmak üzere Bolu Gerede'de toplantı. Sarı kırmızılılar, 15 gün sürecek olan kamp çalışmasını bin 600 rakımlı Esentepe'de yapıyor. 

Sarı kırmızılı takımda yolların ayrıldığı futbolcular Ersin Veli, Caner Ağca, Emrah Kol, Onur Kalafat, Onur Acar, Fatih Gül ve kaleci Şener Özcan dışında bütün futbolcular kampa katıldı. Takımın yeni transferleri Nijeryalı Sunday Mba kampta yer alırken, alt yapıdan yetişen bir kaç futbolcu da kamp kadrosuna dahil edildi.

Öte yandan dış transferde ilk anlaşılan isim olan Azad Filiz'in yaşanan sorunlar nedeniyle kampa geç katılacağı öğrenildi. 

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, kamp çalışmalarının başladığını ifade ederek, kampta yollarını ayırdıkları futbolcular dışında bütün futbolcuların yer aldığını kaydetti.

Ravcı, birinci etap kamp çalışmalarının 15 gün süreceğini belirterek, birinci etap kamp çalışması kapsamında futbolcuların sağlık kontrolünden geçerek, güç ve kondisyon çalışmalarının yapılacağını söyledi.

Ravcı, daha önceden anlaşıldığı belirtilen Azad Filiz'le ilgili bazı sorunların olduğunu ancak sporunun kampa katılmasını beklediklerini de sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız