SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Gol Umudu İddialı

0
Güncellendi - 2016-07-23 04:39:37
YMS'nin Gol Umudu İddialı
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un geçtiğimiz sezon Süper Lig’den PTT 1. Ligi’ne düşen Mersin İdman Yurdu’ndan kadrosuna kattığı santrafor oyuncusu Eren Tozlu, yeni sezona oldukça iddialı hazırlanıyor. Yeni Malatyaspor’a ‘şampiyonluk için geldiğini’ ifade eden tecrübeli golcü, atacağı gollerle takımı hak ettiği yere taşımak istediğini söyledi.

Sarı kırmızılılar gol yollarındaki sıkıntıyı çözmek için Mersin İdman Yurdu takımından 26 yaşındaki forvet oyuncusu Eren Tozlu’yu kadrosuna katmıştı. Takımla birlikte Bolu Termal’deki kamp çalışmalarında yer alan golcü futbolcu, sezona oldukça iddialı hazırlanıyor.

Giresunspor altyapısında yetişen gol yollarının etkili ismi Eren Tozlu, Giresunspor, Pazarspor, Samsunspor ve Mersin İdman Yurdu takımlarının formalarını giydi. Giresunspor’da 35 maçta 15 gol kaydeden Tozlu, PTT 1. Ligi’nde 71 maçta 18 gol kaydederken, 2’de asist yaptı.

Hücum bölgesinin her noktasında oynayabilen Tozlu, Yeni Malatyaspor’un hedefleri olan bir kulüp olduğunu ve kendisinin de bu hedef doğrultusunda elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi.

Tecrübeli futbolcu, PTT 1. Ligin zorlu ve çekişmeli geçeceğini ifade ederek, “Bu sezon birçok takım ilk 2’yi ve Play-Off’u kovalayacak. Bu anlamda enteresan, çekişmeli, mücadeleci, zorlu ve bir o kadara zevkli bir lig olacak. Bu yarışın içerisinde yer alacak takımlar arasında Yeni Malatyaspor’da olacak. Yeni Malatyaspor’un hedefleriyle benim hedeflerim tamamen birbiriyle örtüşüyor. Ben şampiyonluk için buraya geldim. Bunun içinde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız