SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Golcüsü Dialiba İddialı Konuştu

0
Güncellendi - 2016-08-30 01:01:26
YMS'nin Golcüsü Dialiba İddialı Konuştu
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un Senagalli golcüsü Boubacar Dialiba Dıabang, ilk iki haftada 3 gol attığı için mutlu olduğunu belirterek, gollerinin devam edeceğini söyledi.

Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında 2 kez ağları havalandıran Dialiba, Samsunspor karşısında da takımına 3 puanı getiren golü kaydetti. Taraftarların büyük sevgisini kazanan Dialiba’ya, taraftarlar, karakalemle çizilmiş fotoğrafını hediye etti.

Samsunspor karşısında alınan 3 puanda büyük pay sahibi olan Senegalli golcü, “Yeni Malatyaspor’da çok mutluyum. Her geçen gün takıma daha da alışıyorum. Geride kalan iki maçta da gol atmayı başardım. Bunun için çok mutluyum. Gollerimin devamı gelecek” dedi.

Dialiba, takım olarak lige iyi başladıklarını ve iyi gidişatı sürdürmek istediklerini ifade ederek, “Sezona Mersin İdman Yurdu galibiyeti ile iyi bir başlangıç yapmıştık. İyi başladığımız ve bunu sürdürdüğümüz için mutluyuz. Tabi futbolda kazanmak her zaman güzeldir. Takım olarak ilerleyen haftalarda daha da yükselerek ilerleyeceğimize inanıyorum. Bu üç puan bizi yalnız bırakmaya taraftarımıza armağan olsun. Hepsini çok seviyorum” şeklinde konuştu.

Samsunspor karşılaşmasında 90 dakika kendilerini destekleyen taraftarlara teşekkür eden Dialiba, “Yeni bir yerdeyim. Yeni şeyler görüyorum. Ama şunu kesinlikle söyleyebilirim. Sarı kırmızılı taraftara adeta bayıldım. Maç öncesi bütün futbolcuları tek tek isim isim tribüne çağırdılar. Güzel bir ambiyans var. Burada olmaktan dolayı gayet mutluyum” ifadelerini kullandı.

Senegalli futbolcu, takıma alışmaya başladığını belirterek, arkadaşlarıyla iyi bir uyum içerisinde olduğunu ve ilerleyen haftalarda takıma daha çok katkı sağlayacağını söyledi.

Yeni Malatyaspor formasıyla güzel işlere imza atmak istediğini dile getiren Dialiba, “Yeni Malatyaspor formasıyla iyi şeyler yapacağımı hissediyordum. Futbolda gol atmak her zaman zordur. Bunun için takım olarak çok çalışıyoruz. İki haftada üç gol attığım için mutluyum. Bundan sonraki maçlarda da gol atmak için çok çalışacağım. Gollerime devam etmek istiyorum” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

dialiba

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız