SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Gurbetçisi

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:36:13
YMS'nin Gurbetçisi
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un gurbetçi futbolcu Cihan Cayan Duman ile anlaştığı öğrenildi. 

Yeni sezonla ilgili transfer çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor'un 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Cihan Cayan Duman ile her konuda anlaştığı, genç oyuncunun resmi sözleşmeyi imzalayacağı kaydedildi.

Azad Filiz'den sonra ikinci transferini gerçekleştiren sarı kırmızılılar, gurbetçi futbolcu Duman'ı kadrosuna kattı. 20 yaşındaki futbolcu sosyal medya üzerinde kendi sayfasında Yeni Malatyaspor ile anlaştığını duyurdu.

PSV ve Galatasaray'ın da yakından ilgilendiği orta saha oyuncusu, sosyal medyada Yeni Malatyaspor kaşkolü ile poz verdi. 

-Futbola 4 yaşında başladı-

Futbol oymaya 4 yaşında babası sayesinde başlayan Duman, 2010 yılında SV Bergisch Gladbach 09 kulübünde forma giydi. 

Gremberg-Humboldt, Deutz 05 ve VFL Leverkusen takımlarında da futbol oynayan genç orta saha oyuncusu, U17 Bundesliga Ligi'nde de forma giydi.

Orta saha oyuncusunun hızlı oluşu ve uzaktan attığı sert şutlar en büyük özelliği olarak ön plana çıkıyor. 

Fırsat bulduğu anlarda her mesafeden gol atmaya çalışan genç futbolcu, milli formayı giymeyi çok  istediğini ifade ediyor. 

Duman, Portekizli futbolcu Nani'yi kendisine örnek aldığını kaydederken, geçmişte verdiği bir röportajında kendisini sürekli geliştirdiğini belirtmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız