SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin İlk Penaltısıydı

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:14:25
YMS'nin İlk Penaltısıydı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Yeni Malatyaspor, 2012-2013 sezonunda ilk penaltı atışını, ligin 29’ncu haftasında oynadığı Körfez Futbol Kulübü karşılaşmasında kazandı. 

Beyaz Grup’ta ligin 29’ncu haftasında Kocaeli temsilcisi Körfez Futbol Kulübü’nü Malatya İnönü Stadı’nda ağırlayan Yeni Malatyaspor, ligdeki ilk penaltı atışını kullandı. Karşılaşmanın 20. dakikasında Körfez Futbol Kulübü’nün defans oyuncusu Adem Sağlam’ın, Halil Zeybek’e ceza sahası içinde yaptığı faul sonrası kazanılan ilk penaltıyı forvet oyuncusu Eren Görür kullandı. Genç golcünün penaltı atışını, Körfez Futbol Kulübü’nün kalecisi Behram Zülaloğlu kurtardı. 2012-2013 sezonunda geride kalan 29 haftada ilk penaltısı kazanan sarı kırmızılı takım, bu penaltı atışından yararlanamadı.

Yeni Malatyaspor, Körfez Futbol Kulübü karşısında bulduğu tek golle, gol sayısını 37’ye çıkardı. Sarı kırmızılı takım, geride kalan 29 haftada 37 golün 23’ünü sahasında kaydetti. Yeni Malatyaspor deplasmanda ise rakip ağları 14 kez havalandırdı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız