SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin İskenderun Keyfi: 0-1

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:11:33
YMS'nin İskenderun Keyfi: 0-1
A- A+ PAYLAŞ

2. Lig Beyaz grupta play-offa katılma mücadelesi veren Yeni Malatyaspor, İskenderun Demir Çelikspor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmayı Mehmet Türkmehmet'in attığı golle 1-0 kazandı. Yeni Malatyaspor'un bir topu da direkten döndü.

STAD: İskenderun 5 Temmuz

HAKEMLER : Serdar Ürkmez, Oktay Önge, Vedat Demir, Emir Fatih Akbulut

İSKENDERUN DEMİR ÇELİKSPOR : Ceyhun Demircan, Oğuzhan Afşin, Onur Çakır, Halil İbrahim Can, Mustafa Soytaş (Mustafa Serkan dk. 68), Hamza Gür, Mert Somay (Samet dk.66 ), Eren Açıkgöz, Ömür Ağgün, İbrahim Eren Akduman (Salih dk.76), Deniz Pıtır

YENİ MALATYASPOR : Vedat Kapurtu, Gökhan Sinanoğlu, Yılmaz Özeren, Ömer Hacısalihoğlu, Halil Zeybek (Emre dk.80) , Okan Öztürk, Eren Görür, Erdal Sezek, Ramazan Kahya (Mahmut dk.46) , Mustafa Cevahir, Mehmet Türkmehmet (Emrah Ekmekçi dk.87)

GOL: Dk.57 Mehmet Türkmehmet (Yeni Malatya)

SARI KARTLAR: Mustafa Soytaş, Hamza, Halil İbrahim (İskenderun Demir Çelikspor) Gökhan (Yeni Malatyaspor)

2. dakikada; Ramazan'ın sağdan kullandığı serbest vuruşta, Kaleci Ceyhun topu son anda kornere çeldi. 

11. dakikada; Eren sağdan Yeni Malatyaspor ceza alanına girmek istedi, defans topu kornere göndererek tehlikeyi uzaklaştırdı. 

14. dakikada; Yeni Malatyaspor'dan Ömer'in ceza alanı dışından sert şutunda top auta çıktı. 

16. dakikada; Yeni Malatyaspor'un sağdan kullandığı serbest vuruşta, Okan topu kafa ile tamamladı. Kaleci Ceyhun'u geçen top üst direkten dönünce İskenderun Demir Çelik Spor defansı tehlikeyi uzaklaştırdı.

23. dakikada; orta sahadan kaptığı top ile Yeni Malatyaspor ceza alanına giren ve Kaleci Vedat ile karşı karşıya kalan Eren'in sert şutunu, defanstan Ömer son hamlesi ile kornere gönderdi. 

24. dakikada; Oğuzhan'ın serbest vuruşunda top Yeni Malatyaspor kalecisi Vedat'ta kaldı.

34. dakikada; Okan ile başlayan Yeni Malatyaspor atağında, ceza alanına girerken topla buluşan Halil'in vuruşu az farkla auta çıktı 

38. dakikada; Ev sahibi takımın atağında, Gökhan, Mert'e faul yapınca sarı kart gördü. Kullanılan serbest vuruşta Mustafa topu üsten auta gönderdi. 

41. dakikada; İskenderun Demir Çelik Spor'un atağında, Mert ceza alanı yayı üzerinden sert vurdu, top kaleci Vedat'ta kaldı. 

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere sonuçlandı.

İKİNCİ YARI

47. dakikada; Mehmet Türkmehmet'in kullandığı serbest vuruşta top barajdan döndü. Yeni Malatyasporlu futbolcuların elle müdahale itirazlarına rağmen hakem oyunu devam ettirdi. 

51. dakikada; Eren Görür'ün rövaşatasında top az farkla auta çıktı.

57. dakikada ; Yeni Malatyaspor'un kazandığı korner atışını Mehmet Türkmehmet kullandı. Rakip kaleci ve defans oyuncularının uzaklaştıramadığı top arka direğe çarparak filelerle buluştu: 0-1

68. dakikada; Mehmet Türkmen'in kullandığı serbest vuruşta top defanstan döndü. 

71. dakikada; İskenderun Demir Çelik Spor atağında Eren, orta sahadan gelen topu kafa ile Hamza'nın önüne çıkardı. Ancak kaleci Vedat son anda araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.

72. dakikada; Yeni Malatyasporlu taraftarların bulunduğu tribünden 'ambulans' sesleri yükselmesi üzerine kısa süreli bir tedirginlik yaşanırken, ambulansın tiribün önüne geldiği anda 'şaka yaptık' tezahüratları her iki takımın taraftarları arasında gülüşmelere neden oldu. 

73. dakikada; Okan topu kafayla Halil Zeybek'in önüne indirdi. Halil Zeybek'in sert şutunda top defansın müdahalesi ile uzaklaştırıldı. 

77 dakikada; Yeni Malatyaspor defansının uzaklaştıramadığı ve kaleci Vedat'ın yumrukladığı topla penaltı noktası üzerinde buluşan Samet Yüksel, kötü bir vuruşla taraftarlarının gol beklentisini boşa çıkardı. 

80. dakikada; 35 metreden Samet Yüksel'in sert şutunu, Yeni Malatyaspor kalecisi Vedat iki hamle ile önleyebildi.

88. dakikada; İskenderun Demir Çelik Spor atağında, ceza alanı dışında Samet Yüksel topla buluştu. Sert vuruşunda kaleci Vedat güçlükle topu kornere çeldi. 

Karşılaşmanın hakemi 4 dakika uzatma süresi ekledi. 

90+3'te Deniz Pıtır, serbest vuruşta topu Yeni Malatya ceza alanının içine gönderdi. Karamboldeki son vuruşta top auta çıktı.

 İSKENDERUN'DAN HABER-FOTO: Levent BARIŞ (Görüş Gazetesi)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız