SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Kalesi Emin Ellerde

0
Güncellendi - 2016-07-08 17:12:59
YMS'nin Kalesi Emin Ellerde
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da bu sezon kale emin ellerde olacak.

Sarı kırmızılılar, sezonun bitmesinin ardından ‘gidecek mi, kalacak mı?’ sorularının en çok sorulduğu tecrübeli kaleci Vedat Kapurtu ile anlaşmaya vardı. Başarılı file bekçisi, bir yıllık sözleşmesinin ardından kalıp kalmayacağı konusunda net bir açıklama yapmadı ancak yönetim, tecrübeli kaleciyle yeniden anlaşma sağladı.

Sarı kırmızılılar, Vedat Kapurtu’da mutla sona ulaşırken, Süper Lig ekibi Osmanlıspor’dan kaleci Hakan Canbazoğlu ile anlaşmış ve resmi imzalar geçtiğimiz günlerde atılmıştı.

Yeni Malatyaspor’un geçtiğimiz sezon Süper Lig ekibi Torku Konyaspor’a kiraladığı kaleci Emre Selen’de yeniden takıma katıldı.

Sezon başında takımın eski Teknik Direktörü Yücel İldiz'in alınmasını istediği Emre Selen, takımla hiçbir lig maçına çıkmadan Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor'a sezon sonuna kadar kiralanmıştı. Selen, takımın Bolu Termal’deki kamp çalışmalarında yer alıyor.

Öte yandan takımın altyapısında yetişen kaleci Abdulsamed Damlu’da takımın kamp çalışmalarına dahil edildi.

Takımla geçtiğimiz sezon çeşitli sıkıntılar yaşayan kaleci Ertaç Özbirle de yolların ayrılacağı öğrenildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

vedatkapurtua

samet

emreselen

hakan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Bekir sıtkı (7 yıl önce)
    Ertaç gibi kaleci varken ne kalecisi aranıyor anlamış değilim.olacak iş değil anlayan beri gelsin.
    0
    0
    Yanıtla