SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Konya Zaferi:0-2

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:25:20
YMS'nin Konya Zaferi:0-2
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Yeni Malatyaspor, deplasmanda Anadolu Şelçukluspor ile karşılaştı. Yeni Malatyaspor, 26 dakikada Coşkun Yılmaz ve 90+2 dakikada Eren Görür'ün attığı golle sahadan 2-0 galip ayrıldı. 

Stat : Selçuklu Belediye Sahası

Hakemler : Mehmet Nevzat Adal, Şaban Nedirli (1. yardımcı hakem), Murat Temel (2. yardımcı hakem), Mehmet Kaftancı (4. hakem)

Konya Anadolu Selçukluspor: Deniz Yıldırım, Fikret Topaloğlu, Mehmet Abdullah Çoban, Volkan Fındıklı,  Vedat Bora (Dk.69 İbrahim),  Serhat Mermer, Aydın Kuzu (Dk.46 Emre),  Ramazan Durdu (Dk.55 Gökay), Yaser Hacımustafaoğlu,  Emrah Çetin, Can Demir Aktav

Yeni Malatyaspor : Vedat Kapurtu, Uğur Bulut, Gökhan Sinanoğlu, Şahinali Terzi (Dk.61 Serkan), Ramazan Kahya, Coşkun Yılmaz (Dk.80 Muharrem Ozan), Eren Görür,  Hüseyin Kar, Gökhan Güney (Dk.70 Mustafa), Rahman Oğuz Kobya, Necdet Kaba

Goller : Coşkun Yılmaz (26. dakika YMS), Eren Görür ( 90+2 YMS)

Sarı Kartlar: Can, Ramazan, Gökay (Konya Anadolu Selçukluspor)

 6. dakikada; Yeni Malatyaspor'un etkili atağından Can Demir tehlikeyi son anda uzaklaştırdı. 

15. dakikada; Anadolu Selçukluspor'dan Fikret'in pasında Yeni Malatyaspor ceza sahasında topla buluşan Yaser topu dışarı gönderdi. 

26.dakikada; Yeni Malatyaspor'dan Hüseyin Kar'ın attığı pasında topla buluşan Coşkun Yılmaz topu filelere gönderdi. 0-1

32. dakikada; Emrah'ın atağından, Yeni Malatyaspor kalecisi Vedat gole izin vermedi. 

39. dakikada; Yeni Malatyaspor ceza sahasına yakın bir yerde topla buluşan Yaser, ofsayt gerekçesi ile atağına devam edemedi. 

45. dakikada; Mehmet Abdullah'ın vuruşunda, Yeni Malatyaspor savunması topu uzaklaştırdı. 

Karşılaşmanın hakemi ilk yarı için 4 dakikalık uzatma süresi ekledi. 

49. dakikada ; Anadolu Selçukluspor'dan Serhat Mermer'in sert şutunda top az farkla dışarı çıktı. 

53. dakikada; Yeni Malatyaspor savunması, Yaser'in etkili atağına geçit vermedi. 

54. dakikada; Anadolu Selçukluspor'dan Serhat'ın kullandığı köşe vuruşunda, Yeni Malatyasporlu oyuncular tehlikeyi uzaklaştırdı. 

57. dakikada; Emre'nin atağında topu Gökhan Sinanoğlu kornere gönderdi. Anadolu Selçukluspor'un kullandığı köşe vuruşunda Yeni Malatyaspor savunması topu uzaklaştırdı. 

60. dakikada; Anadolu Selçukluspor'dan Vedat'ın atağında top kornere çıktı. Kullanılan köşe vuruşundan Anadolu Selçukluspor sonuç alamadı. 

69. dakikada; Anadolu Selçukluspor'dan İbrahim'in çaprazdan sert vuruşunda top kaleci Vedat'tan döndü; devam eden atakta Yeni Malatyaspor savunması tehlikeyi uzaklaştırdı. 

78. dakikada; Ramazan Kahya'nın rakip kaleye yakın bir yerden kullandığı serbest vuruşta top az farkla dışarı çıktı. 

84. dakikada; Yeni Malatyaspor'un atağında, Anadolu Selçukluspor kalecisi Deniz Yıldırım topa iki hamlede sahip oldu. 

90+2 dakikada;  Eren Görür'ün topu filelere gönderdi. 0-2

Kaynak : Yeni Malatya Gazetesi (www.yenimalatya.com.tr)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız