SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Kupadaki Rakibi

A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2010-2011 sezonu, 2. Kademe kuraları çekildi. Yeni Malatya Spor, ikinci kademede deplasmanda Bank Asya 1. ligden Diyarbakırspor takımı ile karşı karşıya gelecek.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki merkezinde yapılan kura çekimine, TFF Genel Sekreter Vekili Gıyasettin Şenman, TFF Profesyonel Maçlar Planlama ve Organizasyon Müdürü Ufuk Şepik ile 2. Kademe'de mücadele edecek kulüplerin temsilcileri katıldı.

1.Kademe maçları sonunda tur atlayan 18 takımın yanı sıra, geçen sezon Bank Asya 1. Lig'de oynayan ve Süper Lig'e yükselemeyen 15 takım ile Süper Lig'den Bank Asya 1. Lig'e düşen 2 takım katılıyor. Ankaraspor'un lisansının iptal edilmesi nedeniyle 2. kademeye katılan takım sayısı 35 olacak. 2. kademe maçları tek maç eleminasyon sistemine göre yapılacak.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Kademe Eşleşmeleri şöyle:

Beypazarı Şekerspor-Balıkesirspor
Menemen Belediyespor-Belediye Vanspor
Denizlispor-Anadolu Üsküdar 1908
Akçaabat Sebatspor-Keçiörengücü
Hacettepe-Boluspor
Giresunspor-Bandırmaspor
Karşıyaka-Kartalspor
Adanaspor-Gaziantep Belediyespor
Mersin İdmanyurdu-Torbalıspor
Darıca Gençlerbirliği-Dardanelspor
Kayseri Erciyesspor-Çaykur Rizespor
Diyarbakırspor-Yeni Malatyaspor
1461 Trabzon-Samsunspor
Türk Telekomspor-Güngören Belediyespor
Kocaelispor-Kırıkhanspor
Orduspor-İskenderun Demirçelikspor
Konya Torku-Altay

Diyarbakırspor- Malatyaspor maçı 22 Eylül tarihinde oynanacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız