SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Listesinde Kimler Var?

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:28:33
YMS'nin Listesinde Kimler Var?
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor'un transfer listesinin kabarık olduğu öğrenildi.

Teknik Direktör olarak Yücel İldiz'le anlaştıktan sonra Kartalspor'dan orta saha oyuncusu Azad Filiz'i renklerine bağlayarak ilk transferini gerçekleştiren PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor, teknik direktör Yücel İldiz’in transfer listesinde yer alan diğer isimlerle de görüşmelere başladı.  

İldiz’in alınmasını istediği oyuncular arasında bir dönem Malatyaspor forması da giyen Hakan Söyler’in yanı sıra, Hakan Özmert, Birol Hikmet ve Özgürcan Özcan gibi isimlerin bulunduğu öğrenildi. İldiz'in kaleci arayışları çerçevesinde Karabük'te birlikte çalıştığı Vjekoslav Tomić'i önerdiği kaydedildi. 31 yaşında ve 1.90 cm boyundaki tecrübeli kaleciyle görüşmelere başlandığı bildirildi. 

Yeni Malatyaspor yönetimi iç transferde de görüşmelerini sürdürüyor. Şampiyon kadrodan en fazla 10 kişiyi yeni sezonda bünyesinde barındıracak olan Yeni Malatyaspor’da; İrfan Başaran, Serkan Çalık, Hüseyin Kar, Ramazan Kahya, Ali Sakal, Vedat Kapurtu, Sadık Çiftpınar, Samed Kartal, Osman Fırat, Koray Şanlı ve Vedat Budak’ın kalmasına kesin gözüyle bakılıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız