SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Listesindeki Bir Başka İsveçli

0
Güncellendi - 2016-06-29 16:49:39
YMS'nin Listesindeki Bir Başka İsveçli
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un listesinde İsveçli Emir Kujoviç’in de olduğu öğrenildi. Yönetimin bu oyuncunun transferi için çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

Şuana kadar herhangi bir oyunuyla sözleşme imzalamayan ve transfer döneminin en sessiz kulübü olarak dikkat çeken Yeni Malatyaspor’da özellikle yabancı oyuncu transferi noktasında büyük bir titizlik gösteriliyor.

Takıma direkt katkı sağlayacak yabancı oyuncuları kadrosuna katmak isteyen yönetim bu anlamda ince eleyip sık dokuyor. Yabancı oyuncu transferinde birçok oyuncuyu kadrosuna katmaktansa nokta transferler yapmayı planlayan yönetimin listesinde İsveçli oyuncu Emir Kujoviç’in olduğu iddia edildi. Takımda daha önce Galatasaray’ın formasını da giyen İsveçli golcü Johan Elmander’in ismi gündeme gelmişti.

1,94 boyunda 28 yaşındaki forvet oyuncusu, 175 maçta 63 gol atma başarısını gösterdi.

Emir Kujoviç kimdir?

Emir Kujoviç, Boşnak asıllı İsveçli forvet oyuncusu. Allsvenskan ekiplerinden IFK Norrköping'de forma giymektedir.

Ailesi göçmen olan oyuncu futbola 2006 yılında İsveç'in Landskrona BoIS takımında başlamıştır. Etkili oyun oynaya oyuncu 2007 yılında Halmstads BK'ya transfer olmuş ve aynı yıl Falkenbergs FF'ye kiralık olrak verilmiştir. Tekrar Halmstads BK'ya dönen oyuncu Kayserispor tarafından 2010-2011 yılının sezon başında transfer edilmek istemiş fakat transferi gerçekleşmemiştir.

2010-2011 sezon arasında Kayserispor'a transfer olan oyuncu Kayserispor ile 4 yıllık anlaşma imzalamıştır. Kayserispor forması ile ilk golünü 05 Ocak 2011'de Ankaragücü'ne atmıştır. 2010-2011 sezonunda 4 gol atan oyuncu, 2011-2012 sezonunda attığı frikik golleriyle dikkat çekmiştir.2012-2013 sezonu ara transfer döneminde Elazığspor'a kiralandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Turgay yıldırım (7 yıl önce)
    Videolarını izledim isabet transfer olur kaliteli bir futbolcu İnş alırlar biran önce transfer başlar geç kalmanın sıkıntısını yaşamayız iyi akşamlar
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (7 yıl önce)
    Transferde fiyasko yaşanıyor.Bir tane adam alamadılar.Muhammed Reis i niçin alamadınız.Adamın size sunduğu şartlar nelerdi açıklamadınız.Maddi sıkıntı mı var.Muhammed Reis ödeme konusunda yönetime güvenmedi mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahim parlak (7 yıl önce)EROL isimli kullanıcı yorumuna
    acıklandı hiç bir oyuncu malatyadan buyuk degil takip edersen öğrenirsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Sevdalısı (7 yıl önce)ibrahim parlak isimli kullanıcı yorumuna
    hıc bı oyuncunun kendını malatyadan buyuk gordugu yok bıde bunu cıkardı gevrek bey kendını buyuk gormus gecen sene boyle kac oyuncunun hakkını yedıler musa sınan en basıt ornegıdır.Futboldan zerre anlamıyan adamı getırırsen transfer yapmasını beklemem yapdıgıda akpabio alex gıbı olur. Mustafa hoca Feyyaz hoca olmasa ordada transef yapazdık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Beyefendi kesinlikle kadro dışı bırakılmayacağım diye madde eklettirmek istemiş, budur sebebi. Geçen yıl maçları takip ediyordum, karabükte ilk 11'de çıkarılmayan bir oyuncu durumuna düşmüştü, bu kadar üstüne düşmek gereksiz.
    0
    0
    Yanıtla