SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Maçı Ertelendi

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:15:14
YMS'nin Maçı Ertelendi
A- A+ PAYLAŞ

Yurdu etkisi altına alan kar yağışının hafta sonu oynanacak olan 2.Lig karşılaşmalarını olumsuz etkilemesi bekleniyor. 

2.Lig Beyaz Grup'ta 20.hafta karşılaşmasında Trabzon'da oynanacak Ofspor-Yeni Malatyaspor müsabakasının yoğun kardan dolayı ertelendi.

2 gün kesintisiz yağan kardan dolayı birçok ilçeyle bağlantısı kesilen Trabzon'da, 40 santime yakın kar olduğu, bu durumun günlük yaşamı olumsuz etkilediği ifade edildi.

TFF hafta sonu oynanacak Ofspor-Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ertelendiğini açıkladı. Konuyla ilgili konuşan Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral, ilçe merkezinde 50-60 santime yakın kar bulunduğunu ve henüz müsabakanın oynanacağı Of İlçe Stadı'nda kar temizleme çalışmasına başlayamadıklarını kaydetti.

Of İlçe Stadı'nın zemininin karla kaplı olduğunu ve bu durumu göz önüne alarak karşılaşmanın ertelenmesi için Federasyon'a başvurduklarını belirten Olcay Saral, “Yoğun kardan dolayı, Trabzon'un birçok ilçesiyle bağlantısı kesik. Of'ta da durum farklı değil. Pazar günü oynanacak Ofspor- Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ertelenmesini istedik. Statta herhangi bir temizlik çalışması söz konusu değil. Biz TFF'ye maçın ertelenmesi yönünde başvuruda bulunduk ve bu başvurumuz kabul gördü. Federasyon stadı temizlememizi istiyordu ama bu kadar kısa sürede bunun kolay bir iş olmadığını ilettik kendilerine. Nitekim Federasyon başvurumuzu dikkate aldı ve maçı erteledi. Öyle tahmin ediyorum maç pazartesi günü oynanır ” ifadelerini kullandı.

FOTO: Of Stadı'nın son durumu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız