SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Moral Yemeği

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:46:11
YMS'nin Moral Yemeği
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatya Spor’a Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından moral yemeği verildi.

Dede Korkut Lokantası’nda düzenlenen akşam yemeğine Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanısıra, Yeni Malatya Spor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, TSO Başkanı H.Hüseyin Erkoç, ESOB Başkanı Şevket Keskin, Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulusi Poyraz, Yeni Malatya Spor Yönetim ve Divan Kurulu Üyeleri, Yeni Malatya Spor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, teknik heyet, futbolcu ve eşleri katıldı.

Mumcu: Hepimizin arzusu, mutlu sona ulaşmak.

Samimi bir ortamda geçen yemek sonrasında kısa konuşmalar yapıldı. İlk olarak konuşan Yeni Malatya Spor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, davetten dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ederek, kulüp olarak bu sezon farklı bir heyecanla yola çıktıklarını söyledi. Bu sezon futbolcu ve teknik heyetin tecrübelerinin yanısıra kişilik ve inançlarıyla Malatya’nın futbol özlemlerini sona erdirme hedeflerinin olduğunu kaydeden Mumcu, “Bu konuda inişli çıkışlı haftalarımız geride kaldı. İnşallah bundan sonra hedefe daha iyi kilitlenmiş, birlik bütünlük ve beraberlik içerisinde teknik heyetimiz ve futbolcu arkadaşlarımızla birlikte şehirden ve sizlerden aldığımız güçle mutlu sona ulaşmak hepimizin arzusu ve ideali. 

Biz kendimizi büyük bir aile olarak adlandırdık. Bu ailenin içerisinde hedefi olan birbirini sayan seven bir ekip olduğumuza inanıyorum. Çok büyük aksilikler olmazsa bu maratonda ipi göğüsleyen inşallah biz oluruz diyorum” dedi.

Bugüne kadar Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile Esenlik Şirketi’nin kendilerine büyük destek verdiğini söyleyen Mumcu, bu desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Bundan sonra da şehrimizin inisiyatif sahiplerinin otoritelerinin de bizimle birlikte olacaklarını ve bu birlikteliğin daha da büyüyeceğine olan inancım sonsuz.  Yönetim kurulu, teknik heyet ve futbol takımımız adına Belediye Başkanımıza şükran ve minnetlerimizi sunuyorum. İnşallah bize verdiğiniz moral ve güçle Büyükşehir Malatya’nın bu anlamdaki özlemiyle alakalı, samimi çabalarımızın devam edeceğini belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Şavata: Malatya, futbolculardan çok şeyler umut ediyor.

İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata ise yaptığı konuşmada Malatyaspor’un kuruluşunun yanısıra, başkanlık, yöneticilik, futbolculuk ve antrenörlük yaptığını belirterek, Yeni Malatya Spor’un şampiyon olması temennisinde bulundu. Malatya’nın futbolcularda çok şeyler umut ettiğini söyleyen Şavata, “Belediye Başkanımız başta olmak üzere buradaki kanaat önderlerine teşekkür ediyorum. Basınımızla birlikte Malatyaspor’un içine sürüklendiği kötü durumdan nasıl çıkarırız diye bütün Malata’yı ayağa kaldırdık. Nihayetinde Malatya, Yeni Malatyaspor’un kurulmasına karar verdi. 2-3 yıldır kardeşlerimiz bununla uğraşıyorlar. Allah yolunuzu açık etsin. Malatya size yekvücuttur” dedi.

Yılmaz: Malatya’nın eksik olan tek güzelliği, Malatyaspor.

Yeni Malatya Spor Divan Kurulu Üyesi Prof.Dr. Sezai Yılmaz da Malatya’nın birçok güzelliğinin olduğunu ancak bir tane eksiğinin olduğunu belirterek, bu eksiğin de Malatyaspor olduğunu söyledi. Malatyaspor’un sadece futbol olmayıp, toplumsal bir olay olduğunu kaydeden Yılmaz, “Gerçekten birliği, beraberliği şehrin mutluluğunu yansıtan bir olay. Ben her şeyden önce Malatyaspor’u düştüğü sıkıntılı durumlardan bugüne getiren Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’a teşekkür ediyorum. Gerçekten şehir, mutlu oldu bu bir gerçek. Beraberinde yönetim kurulu başkanı Sayın Ertan Mumcu, yönetim kurulu üyeleri hakikatten bütün Malatyalıları mutlu etti” dedi.

İnsanların iyi niyeti ve mücadeleyi gördükçe mutlu olduğunu kaydeden Yılmaz, “Tabir caizse kanınızın son damlasına kadar mücadele etmenizi gördükçe çok mutlu oluyorlar. Son maçı ben de seyrettim ve çok mutlu oldum. Futbolculara hakkını vermek lazım. Yeni teknik direktöre çok teşekkür etmek lazım. Hepimizi çok mutlu ettiler. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Keskin: Malatya halkı başarı bekliyor.

ESOB Başkanı Başkanı Şevket Keskin ise yapılan toplantının önemine değinerek, Malatya halkının başarı beklediğini söyledi. Malatya’nın futbola aşık bir şehir bir şehir olduğunu ve Futbolu, futbolcu,u teknik heyeti ve idarecisini seven bir yapısının olduğunu belirten Keskin, “Ben başarılı olacağınıza inanıyorum. Hepiniz pırıl pırıl delikanlılarsınız. Sizlerden başarı bekliyoruz. Bütün Malatya halkı olarak buna inanıyor ve güveniyoruz” şeklinde konuştu.

Aygün:Esas olan takım ruhu.

Futbolu yakından takip ettiğini ve her zaman Malatyaspor’u desteklediğini ve desteklemeye devam belirten Emniyet Müdürü Mustafa Aygün ise “Bu bir vefa borcu. Malatyalı olmanın gereği de bu olsa gerek diye düşünüyorum. Esas olan takım ruhu, tim ruhu, bu ruhu oluşturmak. Ben Malatyaspor’da bu takım ruhunu gördüm. Aynı anlayış ve takım ruhuyla Malatyaspor’un kendi grubunda alt edemeyeceği bir takım yok diye düşünüyorum. Bu yolda hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Erkoç: Malatya, futbola susayan bir kent.

Yeni Malatya Spor’un bulunduğu noktaya gelmesindeki gayretlerinden dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür eden Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H.Hüseyin Erkoç da yaptığı konuşmada, kulüp başkanı Ertan Mumcu’ya da teşekkür ederek, “Malatya futbola susayan bir kent. Geçmişi parlak olan bir kent. Malatya’yı bu noktadan daha ileriye taşıyacaklar da sizlersiniz. Biz şehir olarak buna inandık. Sizler de buna inanırsanız -ki inandınız ondan da eminiz, bunu sahaya da yansıttınız- inşallah Malatya özlediği o günlere tekrar kavuşacaktır. İnşallah grubunuzda bir üst lige çıkmayı, daha sonrada daha büyük lige çıkarak Malatya’nın Büyükşehir olma duygusunun sosyal altyapısını da zenginleştirerek yerine getiririz. Bu anlamda şehir buna inandı” dedi.

Çakır: Güzel bir hava oluştu.

Son olarak konuşan Belediye Başkanı Ahmet Çakır da Yeni Malatya Spor’u Ofspor maçındaki mücadele ve galibiyetlerinden dolayı tebrik ederek, bunun devamını temenni etti. Yeni Teknik Direktör ve akabindeki Ofspor karşısında sergilenen futbolla Malatya’da güzel bir hava oluştuğunu kaydeden Başkan Çakır, futbolun Malatya’da çok ilgi gören ve kamuoyunun yakından takip ettiği bir spor olduğunu söyledi. Takım ruhu oluşturmanın önemli olduğunu belirten Çakır, “Bunların yanında samimiyet de çok önemli. Ben bu samimiyeti sizlerde gördüm ve çok mutlu oldum. Bu samimiyetin, gayretlerin sonuca yansıyarak başarılarınızın devam etmesini gönülden diliyorum” dedi.

Bugüne kadar ellerinden gelen desteği vermeye çalıştıklarını ve bu desteklerin imkanlar ölçüsünde devam edeceğini kaydeden Başkan Çakır, “Futbolda her ihtimal var. Ama  başarıyı da özlüyoruz. Yeni hocamız bundan sonraki süreçte başarımıza daha da katkı sağlayacağına inanıyorum. Birlik olursak, beraber olursak, iyi bir takım ruhu oluşturursak başarı da kendiliğinden gelir. Malatyalıların da desteğiyle başarıya ulaşacağınıza inanıyorum” şeklinde sözlerini tamamladı.

Yemek sırasında katkı ve desteklerinden dolayı Yeni Malatya Spor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulusi Poyraz’a isimlerinin yazılı olduğu 44 numaralı Yeni Malatya Spor forması hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız