SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Pendik'e İkramıdır! 2-2

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:38:07
YMS'nin Pendik'e İkramıdır! 2-2
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, 2-0 öne geçtiği maçta Pendikspor'la 2-2 berabere kaldı. Maçta bir penaltı kaçıran Pendikspor, ikinci yarıda biri penaltıdan, biri de son dakikalarda frikikten attığı golle bu sonuca ulaştı ve liderliğini sürdürdü.

STAT: Pendik

HAKEMLER:  Ümit Öztürk (Denizli), Serkan Gülçer (Denizli), Osman Gökhan Bilir (Denizli), 4. Hakem Veli Karakaya (Uşak)

PENDİKSPOR: Yakup Bugun, Hakan Akbaş, Fahri Tatan (Dk.44 Ali Kemal Yükseker), Hayrullah Akyel, Umut Eskiköy, Tevfik Işık (Dk.88 Anıl Gir), Arif Çoban (Dk.57 Uğur Işıkal), Yaser Yıldız, Oğuz Yılmaz, İlhan Şahin, Doğan Altınkaya

YEDEKLER: Mehmet Cinpir, Ali Kemal Yükseker, İskender Köksal, Uğur Işıkal, Eser Akbaş, Anıl Gir, Azimet Okur 

YENİ MALATYASPOR: Şener Özcan, Ferit Cömert, Ali Sakal,  İrfan Başaran (Dk.58 Hüseyin Kar), Ramazan Kahya, Caner Ağca (Dk.82 Onur Acar) , Serkan Çalık, Emre Toraman, Ersin Veli ,Onur Kalafat, Aydın Çetin (Dk.86 Emrah Kol)  

YEDEKLER: Vedat Kapurtu, Mustafa Tuna Kaya, Emrah Kol, Onur Acar, Emre Öztürk, Hüseyin Kar, Osman Fırat  

GOLLER: Dk.5 İrfan Başaran, Dk. 40 Aydın Çetin (Yeni Malatyaspor), Dk. 74 (penaltıdan) ve Dk.90  Umut Eskiköy (Pendikspor)

SARI KARTLAR: İlhan, Hakan, Umut, Uğur (Pendikspor), Emre Toraman, Ramazan (Yeni Malatyaspor) 

5. dakikada orta sahadan aldığı topla, Pendikspor ceza alanına giren İrfan Başaran, kaleci Yakup'un sağından topu ağlara gönderdi: 0-1.

17. dakikada sağdan Onur ceza sahasına ortaladı. Serkan, topun gelişine vurdu. Top, auta çıktı.

19. dakikada Pendikspor'da Doğan'ın soldan ceza alanına ortasında Umut vurdu, top kaleci Şener'de kaldı.

27. dakikada Onur'un soldan ortasında Serkan Çalık topla buluştu. Serkan'ın şutu, yandan auta çıktı.

30. dakikada Pendikspor'un kazandığı faul atışını Fahri Tatan kullandı. Fahri Tatan'ın frikiğini kaleci Şener, güçlükle kornere çeldi.

40. dakikada Ramazan'ın ceza alanına ortasında Aydın Çetin voleyi vurdu ve farkı 2'ye çıkardı: 0-2.

43. dakikada Yeni Malatyaspor ceza alanı içerisinde Yaser topla buluştu. Yaser'in karambolda kaleye gönderdiği topu, kaleci Şener kontrol etti.

47. dakikada Yeni Malatyaspor ceza alanı içerisinde yaşanan karambolda, maçın hakemi Ümit Öztürk penaltı noktasını gösterdi. İlhan Şahin, penaltı atışında topu direğe nişanladı.

55. dakikada Pendikspor'da Tevfik'in Yeni Malatyaspor kalesine gönderdiği orta şut karışını topu, kaleci Şener kontrol etti.

64. dakikada Pendikspor'un kazandığı faul atışını Umut kullandı. Umut'un ceza sahası içerisine ortasında Uğur topa dokundu, top auta çıktı.

74. dakikada Pendikspor bir penaltı daha kazandı. Penaltı atışını bu kez Umut Eskiköy kullandı ve topu ağlara gönderdi: 1-2.

79. dakikada Pendikspor atağında Uğur soldan ceza alanına ortaladı defans topu uzaklaştırdı. Bir kez daha topla buluşan Uğur, ceza sahasına ortaladı, Yaser'in kafa vuruşunda Ali Sakal topu son anda çizgiden çıkardı.

86. dakikada Ramazan'ın soldan ortasında Emrah Kol topa dokundu. Kaleci Yakup topa iyi uzandı ve gole izin vermedi.

90. dakikada Pendikspor'un kazandığı faul atışını Umut kullandı. Umut, kaleci Şener'in bakışları arasında topu ağlara gönderdi: 2-2.

Hakem oynanmamış süre olarak 4 dakikayı gösterdi.

Karşılaşma 2-2 bitti.

HABER: Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: İsmail KARATAŞ

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız