SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Play-Off'u Denizli'de

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:36:15
YMS'nin Play-Off'u Denizli'de
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da, futbol şube sorumlusu Orhan Barman, Play-off’ta ilk maçların büyük önem taşıdığını kaydederek, taraftarların vereceği destekle birlikte hedeflerine ulaşacaklarını söyledi.

TFF’nin PTT 1. Lig'e çıkacak son takımı belirleyecek olan Play-off müsabakalarının 20-28 Mayıs tarihleri arasında Denizli’de oynanacağını açıklamasıyla ilgili değerlendirmede bulunan Barman, “TFF, Play-off müsabakalarının 20-28 Mayıs tarihlerinde Denizli’de oynanacağını kararlaştırdı. Her ne kadar Denizli Malatya’ya uzak olsa da ben taraftarlarımızın takımımızı yalnız bırakmayacağını düşünüyorum” dedi.

Barman, Play-off’larda ilk müsabakaların büyük önem taşıdığını kaydederek, “Play-off müsabakalarında 8 takım bir üst lige çıkabilmenin mücadelesini verecek. Bu anlamda Play-off müsabakaları zorlu geçecek. Özellikle ilk maç büyük önem taşıyor. İlk maçı atlattıktan sonra diğer maçlar daha kolay geçiyor” diye konuştu. 

Taraftarların vereceği destekle birlikte PTT 1. Lige çıkacaklarına inandıklarını ifade eden Barman, şunları söyledi: 

“Play-off müsabakalarında taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmayacaklarını ve Denizli’ye akın edeceklerini düşünüyoruz. Bu anlamda mülki amirlerimiz, sivil toplum kuruluşları, meslek kuruluşları ve iş adamlarımızdan taraftarımızın Denizli’ye ulaşımında katkı sağlamalarını bekliyoruz. Şehir olarak artık Play-off’a odaklanmalıyız. Birlik ve beraberlik içerisinde yoğunlaşacağımız Play-off müsabakalarında istediğimizi elde edeceğimize inanıyoruz.”

Barman, taraftarlara takıma verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, “Taraftarlarımız büyük bir vefa örneği gösteriyor. Başarının en büyük mimarı taraftarlarımız oldu. İnşallah hep birlikte bir üst lige çıkmanın mutluluğunu da yaşarız” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız