SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Tokat Zaferi:1-3

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:52:37
YMS'nin Tokat Zaferi:1-3
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Tokatspor'u deplasmanda 3-1 mağlup etti. Yeni Malatya'nın gollerini Aydın (2) ve Serkan attılar. İlk yarıda, hakeme tepki gösteren bazı Tokatsporlu taraftarlar sahaya girince, maç birkaç dakika durdu.

STAD: Gaziosmanpaşa

HAKEMLER: Ömer Murat Ülger (Kayseri), Özkan Yaşasın (Kırşehir),  Emrah Altınsoy (Aksaray), 4. hakem Suha Adıyaman (Kayseri)

TOKATSPOR: Mehmet Dönmezdemir, Soner Örnek, Evren Kilarci, Furkan Özyurt, Suat Mutlu (Dk.61 Can Akgün), Aytürk Hocaoğlu, Mutlu İlengöz, Haluk Ulaşoğlu, Korhan Öztürk, Ümit Can Batman, Abdullah Eryılmaz (Dk.34 Salim Coğuplugil),

YEDEKLER: Mesut Balkan, Abdullah Gün, Berk Kal, Ziya İstek, Emrah Akşit, Salim Coğuplugil, Can Akgün,

YENİ MALATYASPOR: Şener Özcan, Tuna Kaya, Koray Şanlı, Ramazan Kahya, Ersin Veli, Caner Ağca (Dk.37 Hüseyin Kar), Onur Acar, Fatih Gül (Dk.79 Ferit Cömert), İrfan Başaran (Dk.62 Emre Toraman), Serkan Çalık, Aydın Çetin,

YEDEKLER: Vedat Kapurtu, Ferit Cömert, Onur Kalafat, Emre Öztürk, Emre Toraman, Mehmet Gürkan Öztürk, Hüseyin Kar

GOLLER: Dk.6 Serkan Çalık, Dk.15 ve Dk.90+1 Aydın Çetin (Yeni Malatyaspor), Dk.87 Korhan Öztürk (Tokatspor)

SARI KART: Soner, Aytürk, Salim (Tokatspor), Mustafa, Serkan (Yeni Malatyaspor)

6. dakikada Serkan Çalık, Yeni Malatyaspor'u öne geçirdi:0-1

15. dakikada Yeni Malatyaspor, Aydın Çetin'in golüyle farkı ikiye çıkardı:0-2

87. dakikada Korhan Öztürk, Tokatspor'un golünü kaydetti:1-2

90+1. dakikada Yeni Malatya'dan Aydın Çetin, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda golü attı:1-3

Karşılaşma Yeni Malatyaspor'un 3-1 galibiyetiyle sona erdi.

FOTOĞRAFLAR: İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız