SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Umudu Kadın Seyirci

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:41:01
YMS'nin Umudu Kadın Seyirci
A- A+ PAYLAŞ

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'u, Pazar günü kendi evinde oynayacağı Çankırıspor maçında kadın ve çocuk taraftarlar destekleyecek. 

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Hatayspor maçında taraftarların neden olduğu kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle seyircisiz oynama cezasına çarptırılan Yeni Malatyaspor, Pazar günü kendi evinde Çankırıspor ile karşılaşacak. Malatya İnönü Stadı'nda 15.30'da oynanacak olan karşılaşmada, Yeni Malatyaspor'u sadece kadın ve çocuk taraftarlar destekleyebilecek. Yeni Malatyaspor ile Çankırıspor arasında oynanacak mücadeleyi Tugay Kaan Numanoğlu, Serdar İla ve Turhan Akbaş hakem üçlüsü yönetecek. Ömer Aslantekin ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız