SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"YMS'nin Yanında ve Emrindeyiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:41:58
A- A+ PAYLAŞ
 
Yeni Malatya Spor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu'yu, Malatya'da Spor Taban Birlikleri ziyaret ettiler. 
 
Kulüp Başkanı Ertan Mumcu ile Yeni Malatya Spor Kulüp 2. Başkanı Ali Özkan ve Futbol Şube Sorumlusu Orhan Barman'ında bulunduğu ziyarete, TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, AKP İl Başkan Yardımcısı ve MASKF Yönetim Kurulu Üyesi Murat Turgut, Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat, İl Disiplin Kurulu Başkanı Avukat Faik Demez, Malatya İl Hakem Kurulu Başkanı Okan Sarı, Malatya Saha Komiserleri Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Nurettin Doğan ve Nuri Karaağaç, TÜFAD 2. Başkanı Muharrem Zeyno ile amatör spor kulüplerinin başkanları katıldı.
 
MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, yaptığı konuşmada, "Malatya Spor Taban Birlikleri olarak sizlere desteklerimizi göstermek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdik. MASKF ve diğer taban birliklerimiz her zaman olduğu gibi bugünde yine Yeni Malatyasporumuzun yanında ve emrindedir. Size de görevinizde başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı. 
 
Kulüp Başkanı Ertan Mumcu ise, "Bu ziyaret sembolik olmasının yanında bizim için çok önem arz ediyor. Zira biz şuanda ilimizi profesyonel ligde temsil eden bir kulübün yönetimindeyiz. Bu anlamda yıllardır futbolun içinden çıkamadığı bir kaotik görünümünde bir taraf çok önemli. Bu ilde yaşayan bir insan olarak en azından futboldaki arzu edilen sonucun alınamamasındaki yegâne unsurlardan bir tanesinin ilde birlik ve beraberliğin sağlanamaması olduğu teşhisi hepimizce malumdur. Bu anlamda ziyaretiniz bunun için bizim açımızdan önemli. Geçmişte görev alan yönetim kutulu üyelerimiz ve arkadaşlarımızı elbette ki, başarı için, iyi niyet için samimi bir şekilde kendilerini ortaya koymuşlardır. Ama süreç içerisinde geçmişi tahlil ettiğimizde bir takım futbolun paydaşlarının bir araya gelemediğini, bir arada olmadığını ve bu manevi unsurun eksikliğinin başarısızlığa sirayet ettiği de hepimizce bir gerçek" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız