SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Yeni Golcüsü

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:43:54
YMS'nin Yeni Golcüsü
A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı golcü oyuncu Aytek Öktem, ''2 haftadır gol atıyorum, bundan sonra da her maçta gol atmak istiyorum'' dedi. 
     
Son 2 maçta 3 gol atan Aytek Öktem, Nurettin Soykan Tesisleri'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, transferin son gününde Eyüpspor'dan Yeni Malatyaspor'a geldiğini hatırlattı. 
     
Kısa sürede takıma adapte olduğunu belirten Öktem, takımın orta sahada oynayan futbolcularının da çok iyi olduğunu ifade ederek, ''Forvet oyuncuları için orta saha çok önemlidir. Ben iyi bir orta sahaya denk geldim. Çok şanslıyım. Bu önemli bir etken. 2 haftadır gol pozisyonlarına giriyorum ve gol de atıyorum. Bundan sonra da çıktığım her maçta gol atmak istiyorum'' dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız