SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Yeni Transferi Eren Tozlu

0
Güncellendi - 2016-07-04 19:37:49
YMS'nin Yeni Transferi Eren Tozlu
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor,  Eren Tozlu’yu kadrosuna kattı.

Teknik direktör değişikliğiyle gündeme oturan sarı kırmızılılar, ikinci transferini gerçekleştirdi. Bir süredir görüşmede oldukları Eren Tozlu ile her konuda anlaşma sağlayan yönetim, tecrübeli futbolcuya imza attırdı.

Kulüp başkanı Adil Gevrek’in İstanbul’daki ofisinde gerçekleştirilen imza töreninde Eren Tozlu, resmi sözleşmeyi Yeni Malatyaspor formasıyla imzaladı.

Transferi sosyal medya hesabından duyuran kulüp başkanı Adil Gevrek, “Mersin İdmanyurdu Spor Kulübü'nden Eren Tozlu ile anlaşma sağlanmıştır. Hayırlı olsun” dedi.

27 Aralık 1990 Giresun doğumlu olan Eren Tozlu, forvet mevkiinde forma giyiyor.

Futbola Giresun'un amatör küme ekiplerinden İl Özel İdaresi Gençlik ve Spor'un altyapısında başlayan Eren Tozlu, daha sonra Giresunspor altyapısına geçti. 2009 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takım kadrosuna dahil edildi. As takım için ilk resmî karşılaşmasına 19 Aralık 2009 tarihinde Kartalspor'a karşı oynanan 1. Lig karşılaşmasında çıktı.

2010-11 sezonunu kiralık olarak 3. Lig ekiplerinden Pazarspor'da geçirdi ve burada oynadığı süreç içerisinde ilk 11'de düzenli oynama fırsatı buldu.

2011-12 sezonunun başında Giresunspor'a geri döndü ve sezon başından sonuna kadar ilk 11'de düzenli olarak forma giydi. Kaydettiği 15 gole rağmen takımının küme düşmesini engelleyemedi. Ligin son 4 haftasında 5 gol kaydeden Eren, sezon sonunda Mersin İdman Yurdu'na transfer oldu. Ama Mersin İdmanyurdu'nda 3 sezon kalmasına rağmen çok forma şansı bulamayan Eren Tozlu 2014-2015 sezonunun ara transfer döneminde takımdan ayrılıp PTT 1.lig ekiplerinden Samsunspor 'a transfer oldu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Erol (7 yıl önce)
    Bu yapılan sözleşme acaba geçici mi,gerçekten imza attı mı?Bayram BEKTAŞ gibi on gün sonra gitmeye kalkmasın.Kupa maçları dahil yirmi dört maçta görev almış.Y.Malatyaspo a uyar.İyi bir transfer.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Transfermrktte amutuyu almış görünüyor malatyaspor 500 bin euro değeri var belki iş yapar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Üç yıldır oynadığı maç yok kaleci aldılar 4. Yedek hoca desen alacaklarını alamadığı için boşta kaldığı için döner ne bu teknik heyetle ne bu başkanla hiçbirşey olmazzzz
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir sıtkı (7 yıl önce)
    Bayram bektaş neden gitti.
    0
    0
    Yanıtla
  • gökhan (7 yıl önce)
    eren tozlu yeterli olmaz çok iyi topu tutan güçlü bir satrafor almamız lazım
    0
    0
    Yanıtla