SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Yeni Transferi Umutlu

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:19:37
YMS'nin Yeni Transferi Umutlu
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da takıma yeni transfer olan sol kanat oyuncusu Mehmet Türkmehmet, Yeni Malatyaspor’un ligi hak ettiği yerde bitireceğini söyledi. 

Türkmehmet, Yeni Malatyaspor’un büyük bir camia olduğunu kaydederek, kaliteli bir ekibe geldiği için çok mutlu olduğunu belirtti.

Yeni Malatyaspor’un hedeflerini çok iyi bildiğini ve takıma hedefleri doğrultusunda katkı yapacağını ifade eden Türkmehmet, “Yeni Malatyaspor gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Kampta çok güzel bir ortam var. Burada olduğum için çok mutluyum. Bizi zor bir süreç bekliyor. Liderin 7 puan gerisindeyiz. Ama takımımız bu puan farkını kapatıp, rakipleriyle arasındaki puan farkını açabilecek güce ve kaliteye sahip. İnşallah Yeni Malatyaspor ligi hak ettiği yerde bitirecektir” dedi.

Türkmehmet, kendi performansıyla ilgili de bir değerlendirme de bulundu. Ligin ilk yarısında Karşıyaka’da fazla forma şansı bulamadığını kaydeden tecrübeli futbolcu, “Ligin ilk yarısında Karşıyaka’da forma giydim. Açıkçası çok fazla forma şansı bulamadım. Ancak Yeni Malatyaspor’a geldikten sonra iyi bir kamp dönemi geçirdiğimi düşünüyorum. Eski halime geliyorum. Kampın sonunda hazır hale geleceğim” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız