SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Yeni Transferleri

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:22:11
YMS'nin Yeni Transferleri
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da devre arasında transfer edilen futbolcular basına tanıtıldı. 

Sarı-kırmızılı takıma devre arasında katılan Rahman Oğuz Kobya, Şahinali Terzi ve Hüseyin Kar Nurettin Soykan Tesisleri'nde basına karşısına çıktı.

Yeni Malatyaspor Takım Genel Kaptanı Çetin Aydoğan, yeni transferlerin camiaya hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Devre arası transfer dönemimizde takımımıza kattığımız 3 futbolcumuzun tanıtımı için bir araya geldik. Ben camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu arkadaşlarımızın Yeni Malatyaspor’a ligin ikinci yarısında büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Adanaspor Kulüp Başkanı hemşerimiz Bayram Akgül’e de gerek Rahman’ın kiralık olarak takımımıza katılmasında gerekse de Koray Şanlı’nın transferinde bize sağladığı kolaylıktan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Transferi noktalamadıklarını ifade eden Aydoğan, "Transfer çok sıcak bir gelişmedir. Transferi noktaladık diyemeyiz. Ama şuanda belirli bir isim üzerinde de yoğunlaşmadık. Hocalarımızla devamlı diyalog halindeyiz” diye konuştu.

“YARIM KALAN İŞİ TAMAMLAMAYA GELDİM”

Sarı-kırmızılı takımın Balıkesirspor’dan transfer ettiği sol bek oyuncusu Hüseyin Kar, Yeni Malatyaspor’a geri dönmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Kar, Yeni Malatyaspor’un başarısı için elinden geleni yapacağını ifade ederek, “Yuvama geri döndüğüm için mutluyum. Bildiğim ve inandığım bir kulüp. Gerek yönetici ağabeylerim olsun gerek hocam olsun inandığım ve güvendiğim insanlar. Ben de onlara inanıp, güvenerek geldim. Giderken burada işi yarım bıraktığımı düşünüyorum. O yarım kalan işi de tamamlamaya geldim. İnşallah sezon sonunda belirlenen hedefe ulaşırız. İnşallah hep birlikte mutlu sona ulaşırız” şeklinde konuştu.

İyi bir kamp dönemi geçirdiğini kaydeden tecrübeli futbolcu, “Devre arası kamp çalışmalarını iyi değerlendirdiğime inanıyorum. Çok az bir zamana daha ihtiyacım var. Gerekli zaman geçtikçe daha iyi olacağıma inanıyorum. Takım olarak iyi bir kamp dönemi geçirdik. Takımda da iyi bir arkadaşlık var. Takımdan hiç ayrılmamışım gibi hissettim. İnşallah sezon sonunda istediğimiz hedefe ulaşırız” diye konuştu.

“SEZON SONUNDA MUTLU SONA ULAŞMAK İSTİYORUZ”

Adanaspor’dan kiralanan orta saha oyuncusu Rahman Oğuz Kobya ise, Yeni Malatyaspor’un hedefini bildiklerini kaydederek, “Yeni Malatyaspor geçmişi olan bir takım. Teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarımla birlikte bu yola baş koyduk. Adanaspor’dan çok sıcak bir ortamdan geldim. Aynı sıcaklığı burada da buldum. Takımda iyi bir arkadaşlık ortamı var. Şampiyonluk parolasıyla yola çıkan takımımıza katkı sağlayacağım. Önce Allah’ın izni sonrada herkesin duasıyla yarım kalan işi tamamlayacağız” dedi.

İyi bir ekip olduklarını ifade eden Kobya, “Kaliteli bir ekibiz. Ben takıma kısa bir süre önce katıldım. Biraz uyum sorunu yaşıyorum ama bu sorun kısa sürede ortadan kalkacaktır. Ben takım olarak ipi göğüsleyeceğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“HEDEFLERİ OLAN BİR KULÜBE GELDİM”

Çaykur Rizespor’dan kiralanan orta saha oyuncusu Şahinali Terzi de hedefleri olan bir kulübe geldiğini belirterek, “Yeni Malatyaspor hedefi olan bir kulüp. Bende hedefleri olan bu kulüpte yer aldığım için mutluyum. Başkanıyla, yöneticileri ve taraftarlarıyla iyi bir kulüp. Önümüzdeki Sarıyer maçıyla iyi bir başlangıç yaparak, sezon sonunda ipi göğüslemek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Terzi, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini kaydederek, “Takımda çok iyi bir arkadaşlık ortamı var. Bu şampiyonluk yolunda işimizi kolaylaştırır. Zaten PTT 1. Lig’de şampiyonluk yaşadım. İnşallah burada da şampiyonluk yaşarım” dedi.

Yeni Malatyaspor Futbol Şube Sorumlusu Şahin Özer, yeni transferlerin camiaya hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Umarız takıma yeni katılan arkadaşlarımız ikinci yarıda bize büyük katkı sağlar. Devre arası kamp döneminde de kendileri izledik. Uyum sorunu yaşamadan takımımıza adapte oldular. Tekrar kendilerine ve kulübümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum. İkinci yarıya her anlamda hazırız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız