SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Yöneticileri İddialı Konuştu

0
Güncellendi - 2016-08-16 02:44:31
YMS'nin Yöneticileri İddialı Konuştu
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da yönetim kurulu üyeleri, yeni sezon öncesi iddialı konuştu.

Yönetimin Malatya kanadını oluşturan Altyapı Sorumlusu Mehmet Maden, Tesis, Stat ve Taraftar Sorumlusu Müslüm Boztaş ve Yedek Üye Remzi Uğur, takımın Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’ndeki antrenmanını ziyaret etti.

Ziyaret sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Yönetimi Yedek Üyesi Remzi Uğur, yeni sezonda daha derli toplu bir takım olduklarını ifade etti.

Uğur, takıma büyük emek verildiğini belirterek, “İnşallah yaptığımız transferler takıma büyük katkı sağlar. İyi transferler yaptık. İnşallah bu sezon hayırlı olur” dedi.

Altyapı Sorumlusu Mehmet Maden ise, yeni yönetimin camiaya hayırlı olmasını temenni etti.

Maden, Yeni Malatyaspor’un başarısı için çalışacaklarını ifade ederek, “Söz konusu Yeni Malatyaspor ve başında da Adil Gevrek gibi bir değer olunca yönetimde yer almayı kabul ettik. Altyapı Sorumlusu olarak görev aldım. Bu sezon altyapıda da birilerinin beklediği gibi değil de, çok farklı gelişmeler olacak” diye konuştu.

Takımın bu sezon iddialı olduğunu dile getiren Maden, “İyi bir kadro kuruldu. Sezon bizim adımıza iyi geçecektir. Her ne kadar lig zorlu geçecek gibi görünse de, biz Play-Off potasının içerisinde yer almak istiyoruz. Bunun içinde iyi bir futbolcu topluluğuna sahibiz” ifadelerini kullandı.

Maden, altyapıda da eksikleri giderip, yapacakları çalışmalarla A takıma oyuncu kazandırmak istediklerini sözlerine ekledi.

Tesis, Stat ve Taraftar Sorumlusu Müslüm Boztaş da, yeni sezonun Yeni Malatyaspor içni hayırlı olması temennisinde bulundu.

Boztaş, sezona iyi başlayıp, ligi hedeflenen yerde tamamlamak istediklerini belirtti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Erdoğan ULAŞ (7 yıl önce)
    Ya alınan Futbolcular ve İdarecilerin Teknik adamın iddalı konuşmaları Biz taraftarları heyecanlandırıyor doğrusu Süper Ligi hak eden bir Şehir Malatyamız İnşallah sonuç iyi olur Herkese başarılar .
    0
    0
    Yanıtla