SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'ye Ceza Şoku!

A- A+ PAYLAŞ

Bandırmaspor galibiyetinden sonraki "kontrolsüz taraftar sevinci" Yeni Malatya Spor'a pahalıya patladı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), play-off mücadelesinde zorlu bir dönemde olan kulübe, 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi.

Yeni Malatya Spor, geçtiğimiz Pazar günü kendi sahasında oynadığı karşılaşmada Bandırmaspor'u 1-0 mağlup etmiş, maçtan sonra yüzlerce taraftar tribünlerden sahaya atlayarak futbolcularla sevinç paylaşmıştı.

Bu durum, maçın federasyon temsilcileri tarafından rapor edildi ve PFDK'dan Yeni Malatya Spor'a 1 maç seyircisiz oynama cezası çıktı. Kurulun kararı şöyle açıklandı:

"YENİ MALATYASPOR Kulübünün, 18.04.2011 tarihinde oynanan YENİ MALATYASPOR - BANDIRMASPOR Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ile cezalandırılmasına,."

Ligde 32. hafta olan bu hafta deplasmanda Çorumspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatya Spor, bu sezon kendi sahasında oynayacağı son karşılaşma olan 33. haftadaki Gebzespor maçını seyircisiz oynayacak. Malatyaspor'un 34. ve son hafta maçı Beypazarı Şekerspor takımı ile deplasmanda.

MALATYASPOR'A DA..
Öte yandan, PFDK, 3. Lig 1. grupta yeralan Malatyaspor Kulübüne de, geçtiğimiz hafta 4-0 mağlup olduğu Nazilli Belediye maçına doktor götürmediği için 2 bin lira para cezası verdi.

FOTO: Bandırma maçında tribünden sahaya atlayan taraftarlar.. (Eralp YALVAÇ)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız