SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'ye Destek Gecesi

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:02:41
YMS'ye Destek Gecesi
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Malatyaspor’a ekonomik katkı sağlama amaçlı düzenlenen destek gecesi İstanbul’da yapıldı. 

Geceye İstanbul Valisi Vasip Şahin, Malatya Valisi Süleyman Kamçı, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Sanatçı Selahattin Alpay, Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, Yeni Malatyaspor futbolcuları, iş Adamları ve Malatya sevdalısı birçok vatandaş katıldı. Program sıcak sohbetlerle başlarken Malatyaspor'u içeren slayt gösterimiyle devam etti. Malatyaspor'a destek gecesinde manken Tuğba Özay'ın boynuna taktığı atkı 50 bin lira verilerek iş Adamı Ünal Erdoğan tarafından alındı.

Programda konuşan İstanbul Valisi Vasip Şahin, “Bugün sizlerle birlikte olmaktan gerçekten keyif aldım mutlu oldum. Sıla özlemini bir nebzede olsa gidermiş olduk. Değerli Malatyalılarla her an buluşmaktan keyif aldım. Malatya’nın bana 2 yılda yapmış olduğu büyük katkılar var onun için Malatya ve Malatyalılara çok teşekkür ediyorum. Malatyasporumuza en kısa zamanda PTT 1.Lig’e daha sonrada Süper Lig’e çıkmasını ve bu başarıyı sizlerle birlikte başarmasını bunu İstanbul’daki Malatyalılar olarak da bizlerinde destekleyeceğini aynı sevinci yaşayacağımızı özellikle ifade ediyorum“ dedi.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ise, “Malatyamıza sahip çıkmamız gerekiyor. Biz yönetim kurulu olarak göreve geldikten bu yana bütün Malatyalı hemşehrilerimizi bu çatı altında toplamaya çalıştık. Bugünde görüyorum ki bu salonu doldurarak bütün Malatyalı hemşehrilerimiz burada Malatya’ya sahip çıkmış. Bu son zamanlarda yapılan gerçekten büyük toplantılardan bir tanesi. Herkesi bir arada görmek beni çok mutlu etti. İnşallah bu düşünceyle bütün Malatya hepsi bir arada olur ve Malatya’yı hak ettiği yere taşırız” dedi.

Yeni Malatyaspor gecesinde konuşan AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, “Bazı şeyler vardır ki o şeyler her şeyin üstündedir. Buda bir ilde yaşayan herkesi kucaklayan spor kulüpleridir. Bu Malatyaspor denilince daha çok durup düşünmemiz lazım. Geçmişine baktığımızda tarihler yazmış bir spor kulübü. Şuanda ne yazık ki durumu pek iç açıcı değil. Son dönemde özellikle Adil Başkanımızın Başkanlığında iyi bir ivme yakaladı. Biz inanıyoruz ve güveniyoruz ki İnşallah önümüzdeki yıl buraya geldiğimizde üst ligde oynayan Malatyaspor ile beraber olacağız. Bir sonraki yılda İnşallah Süper Lig’de oynayan Malatyaspor ile beraber olacağız. Biz Malatyalılar olarak bir olmaya, beraber olmaya ihtiyacımız var. Malatya ile ilgili meselelerle bir olursak çözemeyeceğimiz hiçbir mesele yoktur” şeklinde konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Bugün Malatyaspor’a sahip çıktınız. Yönetimi, Malatyasporu yalnız bırakmadınız ben hepinize yürekten teşekkür ediyorum. 6 sene içerisinde çok zor şartlar geçirse de kendi ayakları üzerinde durabilen bir yapıya kavuştu. Bugün buradaki birlik, beraberlik, desteğin bu başarıyı daha ileriye taşıyacağından hiçbir şüphem yok“ diye konuştu.

Malatya Valisi Süleyman Kamçı yaptığı konuşmada “Yeni Malatyaspor hepimizin ortak paydası. Bu paydada birleşip hep birlikte yürürsek başarı kaçınılmaz olacaktır. Bu nedenle bütün Malatyalılar Yeni Malatyaspor’un yeniden şahlanması, yüreklenmesi ve bütün takımların korkulu rüyası olması için kulübe destek olmalıdır. Ümit ediyorum ki düzenlenen bu gece Yeni Malatyaspor’un şahlanış meşalesine vesile olacaktır“ dedi.

Gecede Yeni Malatyaspor için taahhüt edilen bağışlar toplamının 1 milyon 750 bin TL (1 trilyon 750 milyar lira)'yi bulduğu öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız