SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'ye Destek İçin

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:03:25
YMS'ye Destek İçin
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı Spor Yazarları Derneği, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Yeni Malatyaspor’a yemek daveti verdi. 

Altıntaç Et Lokantası’nın sponsorluğunda gerçekleştirilen yemek davetine AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, AKP Malatya İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Erkoç’un yanı sıra Yeni Malatyaspor yönetim kurulu üyeleri, spor yazarları ile Yeni Malatyaspor teknik heyeti ve futbolcular katıldı.

Davette bir konuşma yapan Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yeni Malatyaspor’u PTT 1. Ligde görmek istediklerini söyledi.

Çalık, Yeni Malatyaspor’un şehre büyük bir heyecan getirdiğini ifade ederek, “13 yıl evvel Malatyaspor’u statta izlediğim andan beri futbol benim için bir damak lezzeti oldu. Başka büyük takımları tutuyor olsam bile Malatyaspor ile namaglup 1. Lige çıktığı andan itibaren büyük gururlar yaşadık. Son 13 yılda Malatyaspor içinde çok önemli mücadeleler verdik. Sadece dışarıdan Malatyaspor’un destekleyicisi değil, sorumluluk sahipleri olarak çok önemli mücadeleler verdik. Gün oldu ağladık. Kongrelere gittik. Çok üzüldüğümüz, çok daraldığımız anlar oldu. Ve sonuçta gelinen nokta tüm Malatya’yı üzdü. Şehir, Yeni Malatyaspor ile tekrar büyük bir heyecan yaşıyor. Bende maçınızı izlemeye geldiğimde duydu dolu anlar yaşadım. Ve taraftarlarımızın birlik, bütünlük içerisinde takımımızı en güzel şekilde desteklediğine şahit oldum. Yeni Malatyaspor’u PTT 1. Lig’de görmek istiyoruz” dedi.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu ise, Malatya şehri ve Malatyalılar olarak ortak paydaların olduğuna dikkat çekerek, ortak paydaların en önemli unsurlarından birinin de Yeni Malatyaspor olduğunu kaydetti.

Ligde bulundukları yeri içlerine sindiremediklerine değinen Mumcu, şunları ifade etti: “89, 92 ve 97’nci dakikalarda yediğimiz gollerle ve birçok talihsiz maçlarla, şansız bir ilk yarı geçirdik. Ama bizler teknik heyetimiz ve futbolcu kardeşlerimize inanıyoruz. İnşallah güzel sonuçlar bizi bekliyor. Yolun yarısını böylece bitirmiş olduk ama ikinci yarı bizi zor bir sezon bekliyor. Ama şartlar ne olursa olsun, şehrin otoriterlerini yanımızda görmek bizleri sevindiriyor. Onlardan aldığımız bu manevi güçle de, güzel şeyler yapacağımıza inanıyoruz.”

İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata da, Malatya’nın Yeni Malatyaspor’dan çok şeyler beklediğini vurgulayarak, “Beklentileri biraz fazla yük olarak kabul etseniz de, Malatya sizin başarınıza susamış şekilde her maçınızı takip ediyor. Ve herkesin her hafta gündeminde Yeni Malatyaspor var. Ben sizlerinin gayretlerinin hem Malatya’ya hem de sizlere büyük getirileri olacağına inanıyorum” diye konuştu.

MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise, Malatya’nın futbola susadığını kaydederek, şunları söyledi: “Biz sizlerden umutluyuz. İnşallah 2013 yılında bazı olumsuzlukları da aşarak, Yeni Malatyaspor’u şampiyon yapacağınıza şahsen yürekten inanıyorum.”

Malatyalı Spor Yazarları Derneği Başkanı İsmail Karataş da, Yeni Malatyaspor’un Malatya’yı temsil eden tek profesyonel takım olduğuna işaret ederek, Yeni Malatyaspor’un etrafında herkesin birleşmesi gerektiğini söyledi.

Yeni Malatyaspor Takım Kaptanı Okan Öztürk de, tek amaçlarının takımı üst liglere taşımak olduğunu vurgulayarak, herkesin desteğiyle sezon sonunda hedeflerine ulaşacaklarını ifade etti.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise, şehrin geneliyle ve bütün dinamikleriyle iyi bir ekip olduklarını belirterek, “Yolumuz çok uzun. Tabi ki iyi ve kötü günümüz olacak ama en önemli unsur olan birlik ve beraberliği şuanda yakalamış bulunuyoruz. İnşallah bu birlik ve beraberliği bozmadan sizlerin desteği bizlerinde çabası ve emeğiyle hep beraber bir üst lige çıkacağız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız