SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'ye Destek Ziyareti

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:38:12
YMS'ye Destek Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’a, Malatya derneklerinden destek verildi. 

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Ankara Şube Başkanı Kamil Göksu, Yeni Malatyaspor’un Kocaeli Kartepe’deki kamp çalışmalarında ziyaret etti.

Başkan Kamil Göksu yaptığı ziyaretinde Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Şahin Özer ve Kulüp İdari Menajeri Cengiz Günaydın ile birlikte hazırlık maçını izlediler.

Maçtan sonra MASTÖB Ankara Şube Başkanı Kamil Göksu yaptığı açıklamada, "Büyükşehir olmuş bir ilin takımının bu liglerde olması tüm Malatyalılar gibi beni de üzüyor.Takımımızı sezon başlamadan ziyaret edip moral vermek istedim. Burada tüm sivil toplum örgütlerine önemli görevler düşüyor. Şehrimizin takımın başarılı olması için birtakım aktivitelerle destek olmaları lazım. Bu başarı sadece birkaç yöneticinin gayretleriyle olacak gibi değil. Yöneticiler gece gündüz çapa sarf ettiklerini görüyorum. Başarı topyekün hareket edince sonuç alınır. Toplumun bütün kesimleri artık takımımızın gurubunda şampiyon olarak çıkması için destek olmaları gerektiğine inanıyorum” dedi.

Başkan Göksu, daha sonra Teknik direktör Özcan Kızıltan ve takım kaptanı Ramazan Kahya ile görüşerek başarılar diledi.

BİR GÜNLÜK İZİNDEN SONRA..

Bu arada Yeni sezon hazırlıklarını Kocaeli Kartepe’de sürdüren Yeni Malatyaspor’da, takım bir günlük iznin ardından çalışmalarına devam etti.

Ankara Kızılcahamam’da gerçekleştirilen ilk etap kamp çalışmasında güç depolayan sarı kırmızılılar, Kartepe’de taktik çalışmalara ağırlık veriyor. Yeni sezonda daha çok koşan ve mücadele eden bir takım oluşturmayı hedefleyen teknik direktör Özcan Kızıltan, özellikle oyun sistemi üzerinde duruyor.

Hazırlık karşılaşmalarında futbolcuların ortaya koyduğu performans ve mücadeleden memnun olan Kızıltan’ın Kartepe kampında futbolcularla yakından ilgilendiği kaydedildi.

Sarı kırmızılı takımın ikinci etap kamp çalışmaları 24 Ağustos’ta sona erecek. Takım, 2 günlük iznin ardından Malatya’da toplanarak, İstanbul ekibi Sarıyer ile deplasmanda oynayacağı lig karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız