SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'ye Eski Başkan Desteği

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:39:33
YMS'ye Eski Başkan Desteği
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un Kulüp Eski Başkanı Ertan Mumcu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yeni Malatyaspor’un idmanını ziyaret ederek, takıma zor günlerinde destek verdi. 

Ertan Mumcu başkanlığındaki eski yönetim, Turgutluspor hazırlıklarına Türkiye Futbol Federasyonu Sahası'nda başlayan Yeni Malatyaspor’un idmanını ziyaret etti. Ziyarette ‘birlik ve beraberlik ‘ mesajı veren eski yönetim, futbolculara tatlı ikram etti. Kulüp Başkanı Adil Gevrek’e teşekkürlerini ileten Mumcu, takımın her zaman arkasında olduklarını söyledi.

Yeni Malatyaspor’un Kulüp eski Başkanı Ertan Mumcu, “Sezonun başından bu yana gerek Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, gerekse de emeği geçmiş birileri olarak bütün samimiyetimizle takımımızın Şampiyon olmasını istiyoruz. Büyük bir beklenti içinde takımımızın maddi ve manevi olarak takımımızın yanında olmaya çalıştık. Adil Gevrek başkanımızı tanıdığıma çok memnun oldum. Kendisi çok dürüst ve beyefendi bir kişiliğe sahip. İşini gücünü bıraktı ve tüm mesaisini Yeni Malatyaspor kulübüne harcıyor. Biz, kendisinden bu anlamda minnettarız” dedi. 

"ÖNÜMÜZDE BİRÇOK MAÇ VAR"

Mumcu, takıma sonuna kadar güvendiklerini kaydederek, şunları söyledi: "Takımımız 2-3 yıldır bir talihsizlik yaşıyor. Bir türlü bir ivme yakalayamıyoruz. Bunu hepimizin ayrıca düşünmesi gerekiyor. Teknik heyetimiz ve yönetimimiz bunu mutlaka tartışıyorlardır. Geldiğimiz noktada Feyyaz Uçar ile 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldık. Futbolcularımız artık biraz agresif futbol oynuyor. Sahada biraz daha dikkatli olmalarını bekliyoruz onlardan. Ligde hiçbir şey bitmiş değil. 4 puanlık bir fark, puan farkı değil. Samimi olarak inandığım şey, Şampiyonluğu göğüsleyecek bir takım var oda, Yeni Malatyaspor’dur. Bu ipi göğüsleyecek bir rakiplerimiz yok bizim. Bir kere biz futbol şehriyiz. Mükemmel bir taraftarımız var. Büyük bir futbolsever kitlemiz var. Şuana kadarda samimi bir şekilde takımımızın yanında yer aldılar. Taraftarlarımızdan şunu rica ediyorum. Her halde ve şartta biz takımımızın yanındayız. Moralimizi bozmayalım. Önümüzde birçok maç var. Şu tabloda takımımıza sonuna kadar güveniyoruz."

"BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM"

Birlik ve beraberliğin başarıyı beraberinde getireceğine inandıklarını dile getiren Mumcu, "Özellikle futbolcu kardeşlerimize çok görev düşüyor. 3-4 tane arkadaşımızın dışında takım yeni kuruldu. Onlarda bu şehrin üst lig özlemini hissetmeleri lazım. Ona göre saha içi mücadeleyi ve disiplini elden bırakmamaları lazım. Daha olgun ve tecrübeli takıma sahibiz çünkü. Şuanda her şey tam. Eksik olan moral olarak birbirimize destek olmamız. Biz onun için buradayız. Kalan maçlarda çok anormal bir şey olmazsa, bizim takım direk bir üst lige çıkar. Bu anlamda Başkanımıza ve futbolcu kardeşlerimize başarılar diliyoruz” dedi. 

2 yıldır Futbol Federasyonunun tartışıldığına vurgu yapan Mumcu, “ Futbol bir ayak oyunudur. Bu sahada oynanması gereken bir ayak oyunudur. Bunu dışarılara taşımanın hiçbir anlamı yoktur. Bizim takım olarak bir ayrıcalık istemedik. Hakem atamalarında daha tecrübeli, daha olgun hakemler istedik. İnönü Stadyumunda olan taraftar birçok kulüpte yoktur. Böyle bir avantajımız var bizim. Bu avantaj hakemleri bazen farklı yerlere mi götürüyor bilemiyorum? Burada üzücü olan diğer bir konu ise sesimizin duyulmamasıdır. Anadolu’da ve Güney Doğu Anadolu’da birkaç şehir Türk futbolunu temsil etmeye çalışıyor. Bunların başında da Malatya geliyor. Buna neden duyarsız kalınır bilmiyorum? Öz eleştiri yapmak gerekirse Kulis ve baskı lobisi oluşturmada zayıfız. Sağ olsun siyasilerimiz sahip çıkmaya çalışıyor ama bu lobi daha önce yapılması gereken bir lobi. Belki bunda eksiğiz. Bizde geçmişte bunun acısını yaşadık. 440 gün çok ağır bir karar. Aslında biz bütün bunlara cevabımızı sahada vermeliyiz. İnşallah bundan sonra bütün olumsuzluklara rağmen ve her şeye rağmen kazanırız” dedi.

"MAZERET ÜRETMEMEMİZ GEREK"

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ertan Başkanıma ve değerli yönetimine teşekkür ediyorum. Sezon başında bu yana desteklerini hiçbir zaman esirgemediler. Burada Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Çakır’a da teşekkür ediyoruz. Bu zor günümüzde bize destek olmak için buraya geldiler. Gerçekten bu birlik ve beraberlik adına, Malatya’nın kenetlenmesi adına bir vesile oldu. Bende inanıyorum ki bu birlik ve beraberlik gelirse, şampiyonluk gelir. Aslında biz Ertan Mumcu Başkanlığında Şampiyon bir kulüp aldık. Ligde Şampiyon olamazlarsa da, kulübü ekonomik anlamında borçsuz aldık. Bu da büyük bir başarıdır. Son yaşanan sıkıntılar bizi üzüyor. Bizim mazeret üretmememiz gerek. Biz sahada çıkıp şampiyonluk adına mücadelemizi ortaya koymamız gerek” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız