SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'ye Esnaf Desteği

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:26:59
YMS'ye Esnaf Desteği
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ve beraberindeki esnaf odası başkanları toplu halde Yeni Malatyaspor antrenmanını ziyaret ederek, takıma destek verdi.

Antrenman girişinde Yeni Malatyaspor kafilesini karşılayan MESOB Başkanı Keskin ve oda başkanları tek tek oyuncularla tokalaşarak, Pendikspor maçı öncesinde takıma moral verdiler.

Takıma toplu halde bir konuşma yapan MESOB Başkanı Keskin, “Malatya esnaf ve sanatkar camiası olarak sizlere başarı dilemeye geldik. Şunu iyi bilin; Malatya sizin yanınızda. Malatya bu işe inandı, sizde inadınız, teknik heyet inanmış, yönetim inanmış, işin yarısı inanmaktır. Biz sizden çok eminiz. İnşallah önümüzdeki sezon hep beraber PTT 1. Ligde Yeni Malatyaspor’a oynamayı nasip etsin. Önemli olan sahada mücadele etmektir. Mücadelenizde Malatya’da beğeni topluyor, iyi bir mücadele veriyorsunuz. Sahaya çıktığınız zaman siz Yeni Malatyaspor’sunuz,  gelen takımlar sizlerden korkarlar. Bundan sonrada İnşallah böyle devam eder. Biz Malatya olarak, Malatya esnaf ve sanatkar camiası olarak her zaman sizlerin yanındayız, kulüp başkanımızın yanındayız. Gücümüz yettiği, dilimizin döndüğü kadarıyla sizlere destek olmaya çalışacağız. Ama istediğimiz, artık bir üst lige çıkmaktır. Malatya’ya yakışan PTT 1. Lige çıkmaktır. Hangi takım Malatya’ya gelirse gelsin, hiç birinin sizden üstünlüğü yoktur, siz hepsinden üstünsünüz. Buna Malatya inanmış, hocalarımız inanmış, yönetim inanmış. Bugün Pendikspor’da gelse, başka bir takımda gelse hiç bir başka maçtan farkı yoktur. Pendikspor tarafı çok ters açıklamalar yaptı. Ama burası Malatya. Kayısı ile karşılayacağız, kayısı ile uğurlayacağız, ama 3 tanede gol atıp göndereceğiz. Hepinize başarılar diliyorum. Her zaman yanınızdayız. Allah bizleri ve sizleri Malatya’ya mahcup etmesin. Emin adımlarla şampiyonluğa gideceğiz ve Malatya’da çok güzel bir şölen yapacağız” dedi.

 Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ise, “Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Daha önce biliyorsunuz, takımımıza her zaman katkı sunmuştur. İstanbul’da düzenlenen destek gecemize katılmıştır. O gecemiz birlik ve beraberlik açısında bizim için önemliydi. Bütün Malatya, hemşehrilerimizin, bütün camianın orada olması, güzel bir fotoğraftı. Bugün de başarı gelecekse o şehrin kenetlenmesi ile olacak, bütün Malatyalıların, siyasetçilerimizin, bürokratlarımızın, sporcularımızın, camiamızın, esnafımızın, sivil toplum kuruluşlarının birlik ve beraberliği ile gelecektir. Bunu da başardık. Son 5 hafta maçımız kaldı. Hep beraber, bir üst lige çıkacağımıza inanıyorum. Futbolcu kardeşlerime inanıyorum. Teknik heyete inanıyorum, Malatya’ya inanıyorum, taraftarımıza inanıyorum. İnşallah bu haftaki maçı da alıp, önümüzdeki 4 maçı da alarak önümüzdeki sezon PTT 1. Ligde mücadele ederiz. Şevket Keskin başkanıma katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız