SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'ye Esnaf Desteği

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:22:41
YMS'ye Esnaf Desteği
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’a esnafların desteği sürüyor. 
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımı 44 Malatyaspor Kulübü Başkan Vekili ve çiğköfteci esnafı Müslüm Boztaş, 1 günlük gelirini Yeni Malatyaspor’a bağışladı.
 
Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan işletme müdürü Mehmet Boztaş, “Malatya Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’ın başlatmış olduğu şampiyonluk ateşiyle Malatyasporumuza destek vermeyi amaçladık. Bu noktada bugün ki bütün gelirimizi Yeni Malatyaspor’a vereceğiz. Biz bu desteği bütün esnaf, iş adamı ve halkımızdan da bekliyoruz. Müslüm Boztaş, 44 Malatyaspor’da yöneticilik yapmaktadır. 44 Malatyaspor’a verdiği desteğin yanı sıra Yeni Malatyaspor’a da destek vermektedir” dedi.
 
Yeni Malatyaspor’u Süper Lig’de görmek istediklerini kaydeden Boztaş, “Geçmişte Malatyaspor Süper Ligdeyken 4 büyük takım Malatya’ya geliyordu. Şehirde mükemmel bir hava vardı. Şehrimiz bu dönemlerde çok canlıydı. Biz Malatyasporumuzu Süper Lig’de görmek istiyoruz. Yanı başımızdaki birçok ilin takımı Süper Lig’de, artık bizim takımımızın da Süper Lige çıkma zamanı geldi. Bu noktada herkesi takıma destek vermeye davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Özkan ise, şehirde iyi bir hava olduğunu ve bunun kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Özkan, birlik ve beraberliğin kendileri adına büyük önem taşıdığını kaydederek, "Şehirde inanılmaz bir hava var. Tabi bunlar bizi oldukça mutlu ediyor. Başarı ferdi olarak kazanılmıyor. Başarı için bir takım etkenlerinde takımın yanında olması gerekiyor. Bu noktada şehrin dinamiklerinin de harekete geçmesi lazım. Baktığımızda şehirde olumlu bir hava var. Taraftar, vatandaşlarımız, medya, mülki amirlerimiz, sivil toplum kuruluşlarının takıma sahip çıkması gerekiyor. Bu havada var. Şehirde uzun süredir böyle bir hava yoktu. Takımın 4 milyon TL gibi bir paraya ihtiyacı var. Şehrin ileri gelenleriyle, iş adamlarıyla ve diğer etkenlerle birlikte potansiyeli ortaya çıkararak, bu açığı kapatmaya çalışıyoruz. Bu açığı da kapatacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu. 
 
Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Halil Karaman da, Yeni Malatyaspor’a yeni sezon öncesi şehrin büyük bir destek verdiğini belirterek, “Gerçekten mutlu olduğumuz ve çok duygulandığımız bir davranışla karşı karşıya kaldık. Müslüm Usta’nın bu davranışı toplumun tüm kesimine örnek olacaktır. Takımımız Malatyalıların ortak paydasıdır. İnşallah verilen desteklerle birlikte takımımız özlenen yerlere gelecektir” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız