SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'ye Kutlama Mesajları

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:52:04
YMS'ye Kutlama Mesajları
A- A+ PAYLAŞ

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyon olarak PTT 1. Lig’e yükselen Yeni Malatyaspor’u kutladı.

"EN YAKIN ZAMANDA SÜPER LİGDE DE.."

Bakan Çağatay Kılıç, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mutlu sona ulaşarak PTT 1. Lig’e çıkan Yeni Malatyaspor’u kutluyorum. Bu başarının ilerleyen yıllarda da devamının gelmesini diliyorum. Yeni Malatyaspor’a PTT 1. Lig’de de başarılar diliyor ve en yakın zamanda, Malatya’yı Spor Toto Süper Lig’de de temsil etmesini temenni ediyorum.”

"TEBRİKLER MALATYA'M"

Yeni Malatyaspor atkısıyla protokol tribününde maçı izleyen AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yeni Malatyaspor'un yakaladığı pozisyonlarda büyük heyecan yaşadı. Serkan Çalık'ın attığı golden sonra büyük sevinç yaşayan ve şampiyonluğu doyasıya kutlayan Çalık, bitiş düdüğüyle birlikte hem futbolcuları hem de teknik heyeti tebrik etti.

Stat çıkışı gazetecilere açıklamada bulunan Çalık, "Başta her daim takımına sahip çıkan hemşerilerim ve taraftarımız olmak üzere, Başkanımız Adil Gevrek beyefendi ve kıymetli yönetim kurulumuza, sahada alın teriyle bu şampiyonluğu şehrimize getiren futbolcularımıza, teknik heyetimize,  her an takımımızın yanında duran Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır,  İlçe Belediye Başkanlarımıza, Milletvekili arkadaşlarımıza ve desteklerini bir an olsun esirgemeyen çok değerli iş adamlarımıza teşekkür ediyor, Yeni Malatyasporumuzun şampiyonluğunu kutluyorum.

Yeni Malatyasporumuzun yerinin Süper Lig olduğu yönündeki inancımı tekrarlıyor, tüm hemşerilerimizle aylarca statlarda takımımıza verdiğimiz desteğimiz, bundan sonra da PTT . Lig'de devam edecektir" dedi. 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile birlikte takımın soyunma odasına da giden Çalık, futbolcuları tek tek tebrik etti.

Çalık, yayınladığı mesajda da, "Başta her daim takımına sahip çıkan hemşerilerim ve taraftarımız olmak üzere, Başkanımız Adil Gevrek beyefendi ve kıymetli yönetim kurulumuza, sahada alın teriyle bu şampiyonluğu şehrimize getiren futbolcularımıza, teknik heyetimize,  her an takımımızın yanında duran Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır,  İlçe Belediye Başkanlarımıza, Milletvekili arkadaşlarımıza ve desteklerini bir an olsun esirgemeyen çok değerli iş adamlarımıza teşekkür ediyor, Yeni Malatyaspor'umuzun şampiyonluğunu kutluyorum.

Yeni Malatyaspor'umuzun yerinin Süper Lig olduğu yönündeki inancımı tekrarlıyor, tüm hemşerilerimizle aylarca statlarda takımımıza verdiğimiz desteğimiz, bundan sonra da PTT . Lig'de devam edecektir.

Tebrikler Malatyam, Teşekkürler Malatyam. "

"YANINDA OLACAĞIZ.."

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba,Yeni Malatyaspor’un şampiyonluğunun ardından bir açıklama yaparak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da  Malatyaspor’un yanında olacağını belirtti.

Ağbaba açıklamasında “Şampiyonluk maçının ardından ortaya çıkan tablo bir kez daha  Malatyaspor’un tüm Malatyalıların ortak paydası olduğunu göstermiştir. Dünyanın dört bir yanında Malatyalıların buluştuğu en önemli değerlerden biri Malatyaspor’dur. Bu değere sahip çıkmak tüm Malatyalılar için büyük önem taşımaktadır.” Dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba; “Başkan Adil Gevrek’i, teknik direktör Feyyaz Uçar’ı , oyuncuları, teknik  heyeti ve tüm zor şartlara rağmen takımımızı yalnız bırakmayan, güç veren taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Yeni Malatyaspor’umuzu Süper Lig’de göreceğimiz günlerin özlemiyle başarı dileklerini iletiyorum” ifadelerini kullandı.

“Şampiyonluk yolunda defalarca haksızlığa uğrayan, sahası kapatılan, binlerce lira cezalarla karşı karşıya bırakılan Yeni Malatyaspor’u hiçbir zaman yalnız bırakmadıklarını ifade eden Ağbaba, “Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Malatyaspor’un yanında olacağız” dedi.

"MALATYALILARA ARMAĞAN..

Yeni Malatyaspor'un bugüne kadarki en büyük destekçisi olan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, takımın sezonu şampiyon tamamlayıp, PTT 1. Lige yükselmesiyle birlikte büyük bir sevinç yaşadı.

Malatya futbolunun daha da ileriye gitmesi adına bugüne kadar Yeni Malatyaspor'a büyük bir destek veren ve her daim takımın yanında olan Başkan Çakır, Keçiörengücü maçını da protokol tribününden takip etti. 

Yeni Malatyaspor'da Adil Gevrek başkanlığında oluşan Yeni Malatyaspor yönetiminin en büyük destekçisi olan Çakır, stat çıkışı kendisine yöneltilen tebrikleri de kabul etti.

Şampiyonluğu, Malatyalılara armağan eden Çakır, "Sezonu mutlu bir şekilde tamamladık. Şampiyonluğu,Yeni Malatyaspor camiasına, taraftarlarımıza ve Malatyalılara armağan ediyoruz" dedi.

CHP İL BAŞKANI..

CHP İl Başkanı Enver Kiraz, yayınladığı mesajda "Malatya spor’un şampiyonluğunu yürekten kutluyor, bütün Malatyalıların sevincini paylaşıyoruz. Malatya spor Malatya’nın çok önemli bir değeridir.

Bu şampiyonluk bu değerin hak ettiği yere gelebilmesi için önemli adımlardan birisidir.  Özellikle Malatya spor taraftarının bütün uğradığı haksızlıklara rağmen sağduyulu şekilde takımını desteklediği sürece Malatya sporu daha iyi yerlerde göreceğiz. 

Bu duygularla bütün Malatyalıları, Malatya spor camiasını, taraftarını yürekten kutluyoruz. Malatya spor gibi Malatya’nın önemli başka değerlerinin de olduğunu biliyoruz. Tüm bu değerlere ve Malatya spora birlikte daha güçlü bir şekilde sahip çıkmaya devam edeceğiz."dedi.

KESKİN'İN MESAJI..

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin de şu mesajı yayınladı:

"Malatya’da herkesi ve herkesimi aynı noktada buluşturan, şehirde tüm renkleri bağrında birleştiren Yeni Malatyaspor’umuzun şampiyon olarak PTT 1. Lig’e çıkışını esnaf ve sanatkar camiası olarak tebrik ediyoruz, kutluyoruz.

Malatya bugün yaşanan coşkuyu ve mutluluğu yıllardır bekliyordu.  Bu mutluluğu şehrimize yaşatan Yeni Malatyaspor Başkanımız Adil Gevrek ‘e, takım kadromuza, teknik heyetimize, takımı her zaman destekleyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a, taraftarlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

PTT Lig’de şehrimizi temsil edecek olan Yeni Malatyaspor’a esnaf ve sanatkar camiası olarak bundan sonrada destek olmayı sürdüreceğiz."

ZİYA DOĞAN'IN TWEETİ

Malatyaspor'un eski teknik direktörlerinden Ziya Doğan da, twitterdeki hesabında "Yeni Malatyaspor'un sampiyonlugunda yonetim, teknik heyet ve emegi gecen herkesi tebrik ederim." mesajını paylaştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız