SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'ye Miniklerden Moral

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:54:32
YMS'ye Miniklerden Moral
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Hacı İbrahim Işık İlkokulu öğrencileri, Yeni Malatyaspor Nurettin Soykan Tesisleri'ni ziyaret ederek, teknik heyet ve futbolculara Hatayspor maçı öncesi moral verdi. 

AKP Malatya Teşkilatı Gençlik Kolları'nın yaptığı organizasyon kapsamında, Hacı İbrahim Işık İlkokulu öğrencileri, Yeni Malatyasporlu teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi. Futbolcularla keyifli vakit geçiren öğrencilere Yeni Malatyaspor forma ve tişörtü hediye edildi. Öğrenciler aldıkları formaları futbolculara imzalattı.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan AKP Malatya Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Miraç Göçmez, Yeni Malatyaspor'a, Hatayspor ile oynayacakları Play-off maçı öncesi moral vermek amacıyla ziyarette bulunduklarını ifade ederek, teknik heyet ve futbolculara başarılar diledi. Göçmez, Yeni Malatyaspor'un Play-off'ta başarılı olarak, PTT 1. Lig'e çıkacağına inandıklarını da sözlerine ekledi.

ERKOÇ: "İNŞALLAH SEZONU KUPAYLA TAMAMLAYACAĞIZ"

Battalgazi Meclis Üyesi Ela Erkoç ise Yeni Malatyaspor'un yanında yer almak amacıyla ilkokul öğrencileriyle birlikte teknik heyet ve futbolcuları ziyaret ettiklerini belirtti.

Hatayspor ile oynanacak olan Play-off maçı öncesi takıma moral vermek amacıyla ziyareti gerçekleştirdiklerini dile getiren Erkoç, "Yeni Malatyaspor'u bundan sonra daha sık ziyaret edeceğiz. Yeni Malatyaspor'a Play-off sürecinde başarılar diliyoruz. Bundan sonra yanlarındayız. İnşallah sezonu da kupayla tamamlayacağız" dedi.

KAPURTU: "BİZE GÜZEL BİR MORAL OLDU"

Yeni Malatyaspor Takım Kaptanı Vedat Kapurtu, "Genç kardeşlerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Bizim için güzel bir aktivite oldu. Onlara örnek olabiliyorsak ne mutlu bize. Cuma günü Hatayspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Bu maç öncesi bize güzel bir moral oldu" şeklinde konuştu.

Taraftarla bir bütün halinde Hatayspor ile mücadele edeceklerini dile getiren tecrübeli kaptan, "İkinci maça işi bırakmadan burada Hatayspor'u eli boş göndermek istiyoruz. Amacımız iyi bir skorla sahadan ayrılıp, deplasmanda da tur atlamak. Play-off süreci zor geçecek ama biz gerçekten tecrübeli bir ekibiz. İstediğimiz mücadeleyi sahaya yansıtırsak, hiçbir ekip karşımızda duramaz" diye konuştu.

KAR: "İKİNCİ MAÇA AVANTAJLI ÇIKMAK İSTİYORUZ"

Yeni Malatyasporlu futbolcu Hüseyin Kar da, öğrencilerin kendilerini ziyaretlerinden memnun olduklarını ifade ederek, "Hatayspor maçı öncesi iyi bir moral kazandık. Hataysapor'la oynayacağımız zorlu karşılaşmadan istediğimiz sonuçla ayrılıp, ikinci maça avantajlı çıkmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

YILMAZ: "KUPAYI MALATYA'YA GETİRECEĞİZ"

Yeni Malatyaspor'un tecrübeli forvet oyuncusu Coşkun Yılmaz ise kendisinin de beden eğitimi öğretmeni olduğunu ve öğrencilerin ziyaretinin kendisini duygulandırdığını söyledi.

Yılmaz, Hatayspor ile oynayacakları Play-off karşılaşmasından iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini vurgulayarak, "Biz sadece galibiyeti düşünüyoruz. Bunu da gol yemeden başarmayı istiyoruz. Hiçbirimizde aksi bir düşünce yok. Bütün şehir birlik olacağız ve o kupayı Malatya'ya getireceğiz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız