SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'ye Moral Desteği

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Ulvi Saran ve Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'a destek ziyaretinde bulundu.

Nurettin Soykan Tesisleri'nde gerçekleştirilen destek ziyareti ve moral yemeğine; Vali Ulvi Saran, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ceyhun Ceylan, TSO Başkanı Hasan Erkoç ile Belediye Başkan Yardımcılarının yanı sıra Yeni Malatya Spor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular ve basın mensupları katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, "Baştan beri bizlere destek veriyorlar. Bizde inşallah layık olmaya çalışıyoruz. Doğru bir yoldayız. İnişli çıkışlı bir serüvenimiz oldu. Ama şunu iyi bilmek gerekiyor ki, bu takım iyi yerlere layık. Teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz. Onlarda bunu boşa çıkarmayacaklardır. Bize destek ziyaretinde bulunan Sayın Valimiz, Belediye Başkanımız, Cumhuriyet Başsavcımız, TSO Başkanımız ve başkan yardımcılarımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Malatya Valisi Ulvi Saran, takımın play-off'a kalacağına inandığını belirterek, "Malatya büyük bir il ve ne kadar zorlu bir süreçten geçtiğini, Yeni Malatya Spor'un gösterdiği başarılarla ne kadar büyük övgüler hak ettiğini hep birlikte izliyoruz. Bu yıl gösterdiğiniz büyük gayret, aslında takımın teşekkülünde karşılaşılan zorluklara ve takımdaki futbolcuların yeni olmasına rağmen bu kadar zorlu bir süreç içerisinde gösterdiği başarılarla Yeni Malatya Spor'un bundan sonra daha büyük başarılara ulaşacağını ve göstereceği yetenekle inşallah play-off'a kalacağını bekliyorum. Tabi ki bu başarının arkasında muhakkak ciddi bir takım oyunu, takım performansı ve bir ruh yatıyor. Bütün herkesin bunda ciddi bir payı var. Malatya, yüksek başarılara alışmış olduğunu ve bu başarılar doğrultusunda takımın çalışmalarıyla bunu göstereceğini biliyoruz. Belediye başkanımız ve kulüp başkanımız şu ana kadar gösterdiği samimi katkıyla bu kulübün başarıyı elde etmesinde ciddi payı var. Başarı sadece paraya endeksli olan bir şey değildir. Bir ruh, başarma azmi ve birliktelik ruhuyla hareket edildiği zaman küçük kaynaklarla bile başarı elde edilebilir. Bunu da gösterdiniz. Ben sizi yakından takip ediyorum. Play off'a kalmanızı büyük bir tutkuyla temenni ediyorum" diye konuştu.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, Malatya olarak Süper Lig'de oynayacak bir takım istediklerinin altını çizerek, "Malatya'da şuanda bir takım oluştu. Bütün Malatya'nın sahip çıktığı, sağlam temelleri olan çok değerli bir kadromuz var. Kapasiteli ve yetenekli futbolcularımız var. Bu sonuçlara da yansıdır. Malatya'nın takıma sahip çıkması da bizler için önemli. Malatya'nın her açıdan bütün dinamikleriyle Süper Lig'de oynayacak bir takım çıkaracağına inanıyorum. Ama bunun için belirli bir süre geçmesi gerekiyor. Aniden oluşabilecek bir şey değil. Kaynakta ayırsanız, yetenekli futbolcularda alsanız birden bire oluşabilecek bir şey değil. Takımın oynadığı futbol her geçen gün daha iyiye gidiyor. Hedefimiz play-off'a kalabilmek. İnşallah play-off'a kalacağız. Hedefimiz budur" şeklinde konuştu.

Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ceyhun Ceylan ise, Malatya halkının, takımı desteklediğini dile getirerek, "Takım olarak hakikaten iyisiniz. Ben de kendimi bu işten anlar sayarım. Bende gençliğimde futbol oynadım. Daha iyi yerlere geleceksiniz. İl olarak iyi bir destek var. Gönülden sizleri destekliyoruz. Layık olduğunuz yere inşallah tez elden geleceksiniz" ifadelerini kullandı.

Destek ziyareti, verilen moral yemeğinin ardından sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız