SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'ye Moral Yemeği

0
Güncellendi - 2016-11-24 16:40:47
YMS'ye Moral Yemeği
A- A+ PAYLAŞ

Turan Emeksiz Lisesi  (Malatya Lisesi) 1985 mezunları, Yeni Malatyaspor’a moral yemeği verdi. Yemek davetine, Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü İrfan Buz ve yardımcılarının yanı sıra futbolcular ve futbolcuların eşleri katıldı.

Turan Emeksiz Lisesi 1985 Mezunları, zorlu Giresunspor maçı öncesi Yeni Malatyaspor teknik heyeti ve futbolcularına Tahta Tabak’ta moral yemeği verdi. Daveti, Turan Emeksiz Lisesi 1985 mezunları adına Ogün Birhanlı, Ahmet Soylu, Mehmet Turfanda, Tümer Ilıcak, Mehmet Gündüz, Fikret Uluca, Cafer Menevşe ve Mahmut Yaşaroğlu düzenledi.

“YENİ MALATYASPOR ORTAK DEĞERİMİZ”

Davette konuşan Malatya Turan Emeksiz Lisesi mezunu Ogün Birhanlı, “Güzide şehrimizin sosyal, kültürel, sportif amaçlı olarak bütün aktivitelerine destek vermeyi amaçlamaktayız. Malatyasporumuz yalnızca bir futbol takımı özelliğiyle değil, başarılarıyla da uluslararası ve ulusal platformlarda şehrimizin sosyal, kültürel, ekonomik olarak tanıtımına öncü bir rol oynamaktadır. Birlik ve beraberliği önemseyen, sosyal sorumluluk sahibi olan 1985 yılı mezunları olarak her zaman ülkemizin ve şehrimizin gelişmesi için, bu değerlerimize sahip çıkacağımızı belirtmek isteriz” dedi.

Birhanlı, Yeni Malatyaspor’un Malatyalıların ortak değeri olduğunu kaydederek, “Bizleri kırmayarak davetimizi onurlandıran Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü İrfan Buz ve teknik heyetine, sportif direktör Ali Ravcı’ya, futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Yeni Malatyaspor’un hepimizin ortak değeri olduğunu belirterek, hep birlikte, el ele Süper Lige çıkacağımıza yürekten inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

“BU TÜR ETKİNLİKLER BİZİ MUTLU EDİYOR”

Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü İrfan Buz ise Turan Emeksiz Lisesi 1985 Mezunlarına kendileri onuruna verdikleri yemek daveti için teşekkür etti.

Buz, başarıya giden yolda birlik ve beraberliğin önemli olduğuna dikkat çekerek, “Bu tür etkinlikler, davetler ve ziyaretler bizim için moral oluyor. Şehrimizin kenetlenmesi adına da bu türe etkinlikleri çok önemsiyoruz. Gerçekten bu durum bizi mutlu ediyor” diye konuştu.

Ligde iyi bir çıkış yakaladıklarını dile getiren tecrübeli teknik adam, “Sezona iyi başladık, iyi gidiyoruz. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak emin adımlarla hedefe ulaşmak istiyoruz. İnşallah hep birlikte mutlu sona ulaşacağız” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

yms3yms4yms5

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • yuksel (7 yıl önce)
    Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin. Ülkemizin ve ilimizin her sorununda; ön yargıda uzak, pazarlıksız ve teferruatlara takılmadan, istişare ile bir konsensüs oluşturarak , sorunun çözümü yolunda, elimizde gelen katkılarımızı esirgemeden , geçmişte örnek alıp, hep ileriyi düşünerek yolumuza devam etmeliyiz.
    0
    0
    Yanıtla