SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'ye Moral Yemeği

0
Güncellendi - 2016-10-28 17:00:34
YMS'ye Moral Yemeği
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’a, Elazığspor maçı öncesi moral yemeği verildi.

Malatya Sanat Sokağı’nda hizmet veren Çamlıca restoranın sahibi Rıdvan Budak, Yeni Malatyaspor teknik heyeti ve futbolculara, Elazığspor maçı öncesi moral yemeği verdi.

Yemek davetinde konuşan Yeni Malatyaspor teknik direktörü İrfan Buz, “Yeni Malatyaspor teknik heyeti, futbolcuları ve çalışanları adına Rıdvan Budak’a bu davetinden dolayı teşekkür ediyorum. Buraya seve seve geldik. Bu tür davranışlar bizi çok mutlu ediyor. Desteği de hissediyoruz” dedi.

Tecrübeli teknik adam, Doğu Derbisi öncesi kendileri için verilen yemeğin büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, “Moral olarak bu davet çok iyi oldu. Teknik heyet ve futbolcular olarak bize verilen desteği yakından hissettik. Manevi olarak çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu birlik ve beraberlik açısından da iyi bir göstergedir. Malatyalılar adına hakikaten çok sevinçliyim. Çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İşletme sahibi Rıdvan Budak ise Elazığspor maçı öncesi takıma moral olması açısından teknik heyet ve futbolculara yemek daveti verdiklerini belirtti.

Budak, teknik heyet ve futbolculara zorlu maç öncesi yöresel yemeklerden oluşan bir masa hazırladıklarını ifade ederek, “Malatya’da güzel bir enerji ve sinerji oluştu. Ligde geride kalan 8 hafta sonunda takımımız lider durumda bulunuyor. Şampiyonluk yolunda yönetim, teknik heyet ve futbolcuların büyük bir gayreti var. İnşallah bizde esnaflar, iş adamları olarak takıma destek olmak için elimizden geleni yapacağız. Bu davetler devam edecek. Takıma Elazığspor maçında da başarılar diliyorum. İnşallah bu takım bu sezon şampiyon olacak” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

ymsyemek

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız