SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'ye Moral Ziyareti

A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Yeni Malatyaspor' un antrenmanını  Vali Ulvi Saran ile Belediye Başkanı Ahmet Çakır ziyaret etti.
 
Hafta sonu kendi sahasında Diyarbakırspor ile karşılaşacak olan sarı siyahlı takıma maç öncesi moral ziyaretinde bulunan Vali Ulvi Saran ve Belediye Başkanı Ahmet Çakır, futbolcularla tek tek tokalaşarak teknik heyetle de bir süre sohbet etti. 
 
Ziyarette Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu' da hazır bulunurken, Vali Ulvi Saran, Kulübün daha yeni kurulan bir takım olmasına rağmen ilk yıllarından itibaren parmak ısırtan bir başarı gösterdiğini belirterek, “Geçen sene ilk maçta şansızlık eseri play offa veda etti bu sene ise hak ettiği yeri en kısa zamanda bulacaktır. Şuan bazı mağlubiyetler olsa da ümit kırıcı olmamalıdır bunlar takımı daha iyi motive etmelidir. Yapısı ve fonksiyonu olarak bakıldığında oturmuş bir kulüp gözüküyor. Ufak tefek eksikler varsa da bunlar en kısa zamanda giderilecektir” diye konuştu. 
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise takımın iyi futbol oynadığını ancak bunun şuana kadar sonuçlara yansımadığını ifade ederek, “Netice ile oynanan futbol örtüşmüyor. Son dakika şansızlıklarını bu sene de yaşadık. Futbolda birazda şans olacak. Önemli olan iyi bir ekip olabilmek ve takım ruhuna sahip olmak bu Yeni Malatyaspor' da var. Bununla birlikte başarı da peşinden gelir. Sağ olsun başkanımız da tüm yönetimiyle var gücüyle çalışıyor.” dedi. 
 
Başkan Ahmet Çakır,  “Diyarbakırspor maçıyla ilgili sorulan bir soruya da “Futbolda iddialı konuşmak futbolu daha heyecanlı bir duruma getiriyor, bir başka güzel yapıyor. Ama biz büyük konuşmuyoruz. İnşallah Diyarbakırspor' u 2 farkı yeneriz benim gönlümden geçen bu.” diye cevap verdi. 
 
Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu' da ziyaretten duyduğu mutluluğu belirterek, “Sayın Valime ve Belediye Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Ben oyuncularıma ve teknik heyetime güveniyorum başarının geleceğinden de adım gibi eminim” dedi.
 
Ziyarette daha sonra Ulvi Saran ve Ahmet Çakır, takımın 3. kalecisi İbrahim' in koruduğu kaleye penaltı attı.
 
Saran ve Çakır kullandıkları ilk penaltıyı gole çevirmeyi başarırken, özellikle Vali Saran' ın topu yerden sektirerek havaya kaldırma denemesinde başarılı olması futbolcular ve teknik heyet tarafından ilgiyle izlendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız