SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'ye Ön Libero Transferi

0
Güncellendi - 2016-07-27 18:20:12
YMS'ye Ön Libero Transferi
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, 2. Lig ekibi Gümüşhanespor’un genç ön liberosu Taşkın Çalış ile anlaştı.

Yeni sezon hazırlıklarını ve transfer çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılar, bir yandan da geleceğin kadrosunu oluşturmak adına genç yetenekleri kadrosuna katmaya devam ediyor.

Bu sezon yeni bir yapılanmayla genç ve yetenekli futbolcuları kadrosuna dahil eden Yeni Malatyaspor, Gümüşhanespor’dan 23 yaşındaki ön libero oyuncusu Taşkın Çalış ile anlaştı. Almanya doğumlu 1,76 metre boyundaki Çalış, yan mevki olarak orta sahanın sağında ve solunda da forma giyebiliyor.

İki ayağını da en iyi şekilde kullanabilme yeteneğine sahip olan genç futbolcu, Aachen, M’gladbach U-13, M’gladbach U-19, Gaziantepspor, Bursaspor, Akhisarspor U-21 ve Gümüşhanespor takımlarının formalarını giydi.

Ferdi Durdu, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • ali basri tezel (7 yıl önce)
    23 yaşında bir isim hala alt liglerde ise fazla gelişmemiş demektir alt liglerden adam alınacaksa 20 yaş altı alınır 23 yaşında hala orada oynayan adam daha gelişmez
    0
    0
    Yanıtla
  • ABDULLAH YILMAZ (7 yıl önce)
    üÇ BABA TRANSFER DENİLDİ.YAŞ ORTALAMASI BABALARI GEÇTİ...BABA MEĞER BU İMİŞ.HAYIR OLA İNŞAALLAH...
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (7 yıl önce)
    michel pereira noldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Diabate (7 yıl önce)
    Baba transfer bu olsa gerek. Ayrıca arkadaş harbiden çok genç 23 yaşında...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (7 yıl önce)
    Vay be ne baba transferr gözlerim yaşardı bu takım babalara geliyor bu çok açıkk
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Baba transferleri devam durmak yok, hedef champions league
    0
    0
    Yanıtla